Digidexo.com

Om mat som bidrar Detox Body

Om mat som bidrar Detox Body


Avgifte kroppen rids det av skadelige stoffer som akkumuleres i kroppen over tid. Når du bestemmer deg for å fjerne rask mat, sukker, svinekjøtt, rødt kjøtt og junk mat fra kostholdet ditt, er det andre gunstige matvarer som vil hjelpe kroppens avgiftningsprosessen.
Avgiftning innebærer å øke væskeinntaket, rense ut din mage-tarmkanalen og spise mat som vil stimulere leverens funksjoner for ytterligere å avgifte kroppen din.

Hydrat kroppen din

Drikk rikelig med vann og andre væsker. Vannet vil oxygenate kroppen din ned til cellenivå, og tvinger mobilnettet rusk ut og inn i blodet, for utskillelse.

Med unntak av koffein og sukker drikker, kan du velge mellom fersk frukt og grønnsaker, samt butikk-kjøpte drinker. Hvis rent vann er ikke tiltalende, prøve å drikke det som en urtete. Mange urtete har avgiftende egenskaper. Grønn te er et utmerket valg for avrusning fordi det stimulerer leverens renseprosesser.

Frukt og bladgrønnsaker

Spis rikelig med grønne grønnsaker og fersk frukt. Klorofyll brytes naturlig ned giftstoffer. Både frukt og grønnsaker inneholder antioksidanter, vitaminer og mineraler som hjelper kroppens avgiftning.

Sitroner

Sitroner er en naturlig rensemiddel, både i kroppen og for miljøet. Sitroner inneholder vitamin C, som er en avgiftende vitamin. Det hjelper å oppløse skadelige stoffer, noe som gjør det lettere for kroppen å utvise dem fra kroppen.

Brønnkarse

Watercress blader og pærer er en naturlig vanndrivende. Som du forbruker mer væske under avrusning, vil denne vanndrivende bidra til å flytte de skadelige giftstoffer gjennom og ut av systemet vårt.

Lever stimulatorer

Hvitløk, sesamfrø og kål alle stimulere leverens avgiftningsfunksjoner. Hvitløk og kål begge aktiverer enzymer som produseres av leveren, for å stimulere avgiftning prosessen. Sesamfrø fungere som en lever-celle protectant å hindre skade på levercellene, slik at den kan fortsette å fungere som kroppens avgiftning sentrum.

Psyllium

For mange århundrer, har psyllium blitt brukt i naturlig avgiftning. Den gir en meget oppløselige fiber som sveller opp i mage-tarmkanalen når den forbrukes med fluider. Det skrubber da de indre veggene i magen, tynntarmen og tykktarmen, som fungerer som et fangst agent for rusk underveis. Handlingen åpner også porene i de store intestinal vegger, stimulere leverens aktiviteter for å avgifte kroppen ytterligere.

Advarsel

Rådfør deg med lege eller helsepersonell før du tar fatt på en avgiftning prosess. Diskuter mat valg og de beste metodene å tilnærme hvordan å rense ut kroppens systemer. Sørg for at din lever, mage-tarmkanalen, hjerte og andre organer er frisk nok til å gjennomgå avrusning.