Digidexo.com

Bivirkninger av Kelp Supplements

Bivirkninger av Kelp Supplements


Tare, en form for brun tang, er et populært kosttilskudd spioneringen for vekttap, lav skjoldbrusk funksjon, leddgikt og kreft forebygging. Ifølge National Library of Medicine, tare kosttilskudd inneholder en kombinasjon av brunalger som blæretang. NLM indikerer noen dyr og menneske testing har vist fordeler for disse forholdene og andre, men anser ikke bevisene sterke nok til å anbefale bruk for disse problemene. Tare, som alle supplement, inneholder kjemikalier og stoffer som kan utøve visse handlinger i kroppen, noe som resulterer i en rekke bivirkninger. Tare er jodinnhold-et spor mineral som er nødvendig for thyroid funksjons spesielt kan føre til en rekke problemer.

Forurensning

Tare og andre kosttilskudd avledet fra vannet alltid har potensial for forurensning med tungmetaller og andre giftstoffer som følge av høsting fra forurensede vannkilder. Ifølge legens Desk Reference nettside, har det vært rapporter om arsenikkforgiftning som følge av inntak av tare kosttilskudd.

Thyroid Funksjon

Mens tare eller andre jod kosttilskudd kan hjelpe med lav skjoldbrusk funksjon, bør alle som har noen form for skjoldbrusk problem snakke med en lege før du bruker tare kosttilskudd eller noen tilskudd som inneholder jod. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan overskytende jod tilskudd blokkere skjoldbrusk hormon produksjon hos personer med normal skjoldbrusk funksjon, forstyrre skjoldbrusk hormon medisiner og øke risikoen for skjoldbrusk sykdommer som Graves sykdom og Hashimotos sykdom.

Andre Jod-relaterte betingelser

Jod nivået i tare kosttilskudd kan også føre til andre problemer. De inkluderer acne-noen ganger alvorlige, i henhold til NLM-mage irritasjon, metallisk smak i munnen og økt spyttsekresjon. The University of Maryland Medical Center bemerker at overflødig jod kan være giftig, spesielt for folk som lider av nyresykdom eller tuberkulose.

Blod Issues

NLM indikerer tare kosttilskudd kan påvirke blodsukkernivået, og alle med diabetes, lavt blodsukker eller annen tilstand som krever medisiner for å regulere nivåer bør snakke med en lege før du bruker tare kosttilskudd. Dette tillegget kan også ha blodfortynnende egenskaper og NLM sier det har vært rapporter om unormal blødning og andre blødningsforstyrrelser med denne medisinen. Alle med blødningsforstyrrelser eller tar blodfortynnende medisiner som Warfarin bør diskutere bruk med en lege.

Allergisk reaksjon

Forhold som tyder på en allergi mot supplement inkluderer kløe, elveblest, utslett, hevelse, pustevansker og tetthet i halsen eller brystet.