Digidexo.com

Hvordan Sett på Leg bukseseler

Hvordan Sett på Leg bukseseler


På grunn av en ulykke eller uførhet, kan du bli pålagt å bære etappe bukseseler for å støtte bena når du går eller står. Bukseseler er dyre og er laget av en ortopedisk laboratorium til tilpasset passe deg. Hvert par av beinet bukseseler er individuelt laget av en tilpasset støpt av bena og vil hjelpe deg til å gjenoppta noen normale aktiviteter som kan ha vært utenfor grensene til deg uten bukseseler. Å vite hvordan du skal sette på beinet bukseseler er nøkkelen til å sørge for at bukseseler fungerer riktig for deg.

Bruksanvisning

•  Sett opp to stoler om en fot fra hverandre og mot hverandre.

Sitt i en av stolene, og tar på deg skoene.

Strekk bena ut på stolen over fra deg.

Skyv beinet bukseseler under bena, og borrelås hver enkelt etappe stropp på hver av dine ben. De største stropper vil vikle hele veien rundt hvert ben en gang, og deretter kan du borrelås dem.

Fest borrelås sikkerhetsstroppen rundt magen, og justere det til å passe.

Push deg selv opp og ned av stolen med hendene.

Tips og advarsler

  • Hvis det er første gang du setter på ben tannregulering, er det best å ha noen i nærheten for å hjelpe deg å stå før du lære hvordan du får opp fra stolen selv og gå med bukseseler på bena.
  • Bruk alltid magen sikkerhetsstroppen å holde beinet bukseseler ordentlig festet til kroppen din.
  • Leg bukseseler er den mest komfortable når du bruke sko som er en størrelse eller to for stor, eller når du bærer platåsko.