Digidexo.com

Hva er en rullestol Gearbox?

Girkasser i rullestol er like viktig som girkasser i bilene og tjener i hovedsak de samme formål.

Hensikten med en Gearbox

Girkassen av en bil er festet direkte til motoren for å danne girmotoren. Tannhjul er generelt koblet til motorer via en drivaksel. Girkassen av en motordrevet rullestol er festet til motoren via en anordning som bidrar til å engasjere og frakople stolen når det er nødvendig. Dette gjøre ved hjelp av motoriserte rullestoler tryggere. Når en stol er engasjert, kan brukere kjøre den; når den er koblet ut, kan de ikke.

Plassering av en Gearbox

Girmotoren av en bil har engager tannhjul, som kontrolleres av drivere og tillate dem å bestemme hvilket utstyr er i bruk. Motoriserte rullestoler trenger en girkasse på begge sider av en motor for å koble den til begge sider av stolen og holde den sikker. Rullestol girkasser varierer i størrelse avhengig av type stol og motor. De vanligvis kommer i rør form, noe som tillater dem å enkelt kobles til motorer. Hvis en girkasse er feil på noen måte, da rullestolen ikke vil fungere skikkelig.

Skifte Girkasser

Av og til en eller begge av de girkasser på en motorisert rullestol vil gå dårlig. Det er best å få nye girkasser fra et medisinsk utstyr forhandler eller rullestol produsent i stedet for å reparere dem.