Digidexo.com

Hvor kan jeg finne forsikringsselskaper som Cover Tubal Tilbakeføring?

Hvor kan jeg finne forsikringsselskaper som Cover Tubal Tilbakeføring?


Forsikring for helse, hjem og biler er viktig å sikre at du er beskyttet; imidlertid å ha helseforsikring dekning alle dine medisinske behov er ofte en kamp. Når dykke inn i verden av hva som anses som kosmetikk eller elektiv kirurgi, blir det enda mer av en kamp for å ha prosedyrene dekket. Tubal reversering er vanligvis sett på som et valgfag prosedyre, og vil resultere i de fleste forsikringsselskapene å nekte dekning.

Tubal Tilbakeføring

Mange kvinner velger å ha en tubal ligation, som kutter egglederen og forbyr et egg fra å komme inn i livmoren, gjødsling og implantere. Ettersom tiden går, men noen kvinner bestemmer de ønsker å ha en baby og ønsker å reversere ligering og gjenopprette funksjonen til egglederen. Den suksessraten av prosessen varierer mye av kirurgen og type ligering som opprinnelig ble utført.

Elektiv prosedyre

Forsikringsselskapene ofte vise tubal reversering som valgfag. Helseforsikring er utformet for å fikse helseproblemer, og noen velger å ha en tubal reversering blir sett på som ikke en helse problemet, men snarere et ønske. Det er sett svært likt kosmetisk kirurgi. Det er veldig vanskelig å finne noen forsikringsselskap som skal dekke eventuelle valgfag prosedyre, inkludert tubal reversering.

Forsikring

Ring ditt forsikringsselskap eller potensielle forsikringsselskaper. Enhver fakturering til et forsikringsselskap må inkludere prosedyrekoder og diagnosekoder, og bruke disse to spesifikke koder når du spør om dekning for tubal reversering: ICD 628,2 og CPT 58750. Disse kodene sjelden endres, men du kan ringe legen din for å bekrefte at disse er kodene han vil bruke i fakturering. Dersom forsikringen leverandøren sier de ikke vil dekke prosedyren, spør om noen del av kirurgi kan dekkes, slik som anestesi.

Medisinsk nødvendighet

I noen tilfeller kan en tubeligatur resultere i medisinske spørsmål. Dersom legen mener at din tubeligatur bør være ferdig for helsen din, kan han skrive et brev til forsikringsselskapene og å argumentere for medisinsk nødvendighet. Når en prosedyre er bedt ut av medisinsk nødvendighet, er sjansene for forsikring godkjenning stige.