Digidexo.com

Hvordan du registrerer deg for Anger styring klasser

En eksplosjon av sinne kan forårsake ødeleggende virkninger, fra utilsiktet fysisk mishandling til uberettiget verbale surringer. Sinne kan oppstå for en rekke årsaker, for eksempel en dårlig oppdragelse eller på grunn av en psykisk lidelse. Anger management klasser kan bidra til å identifisere årsaken til sinne og sette en stopper for det. Mange byer tilbyr et bredt utvalg av anger management klasser, så velge den rette er den beste måten å bli kvitt din sinne problemer.

Bruksanvisning

•  Ta en psykiatrisk test. Flere underliggende årsaker kan føre til sinne, slik som depresjon, angst, bipolar lidelse og tvangslidelser. Hvis du har en av disse forholdene, kan din vrede bli kurert ved å behandle roten av problemet.

Finn sinne ledelse klasser ved å spørre en lokal psykolog eller terapeut, din lokale domstol eller ved å søke etter klasser på nettet.

Se for anger management klasser som blir undervist av en lisensiert psykolog eller terapeut. Det er ingen lisens kreves for å bli en anger management trener, så din nærmeste nabo kunne åpne en opp. Lisensierte psykologer og terapeuter har en forståelse av psykologi og hvorfor sinne skjer slik den gjør.

Registrer deg med en partner. Hvis du har en venn som har sinne problemer, den beste måten å holde seg gjennom varigheten av anger management klasser er å registrere deg med en partner. Hvis du går av deg selv, kan du bli fristet til å forlate, men en partner kan hjelpe deg feste den ut.