Digidexo.com

Hvordan identifisere Bipolar Symptomer

Hvordan identifisere Bipolar Symptomer


Bipolar lidelse kan være en ødeleggende psykisk sykdom, men kan også være maskert av maniske episoder av høy energi og produktivitet. Siden den generelle livskvaliteten for bipolar lidelse pasienter er redusert med mindre behandlet er det viktig å vite hvordan man skal identifisere bipolar lidelse. Dette gjelder uansett om du mistenker at din selv sliter med bipolar lidelse eller noen du elsker. Følg disse trinnene for å oppdage symptomene og lese tipsene for å utforske behandlingsalternativer.

Bruksanvisning

•  Se etter drastiske endringer i stemninger.

Disse humørsvingninger kan vare i uker av gangen, dager, eller være ganske rask. Raske endringer i humørsvingninger er ofte et tegn på rask sykling bipolar lidelse.

Se etter tegn på depresjon.

Spesielt hos kvinner bipolar lidelse presenterer seg tydeligere i den depressive trinn av syklusen. Se etter tap av motivasjon selv for rutine egenomsorg, tretthet, tap av matlyst, uforklarlig vektøkning eller tap, eller et behov for overdreven søvn.

Ta oppmerksom på eventuelle maniske episoder.

Bipolar lidelse er preget av sykling gjennom av depresjon og maniske tilstander. Mania er preget av et uvanlig høyt nivå av energi, oppfordrer til å fortsette å snakke, hurtig arbeid, manglende evne til å sove, og noen ganger illusjoner av selvhøytidelighet eller storhet.

Se etter tegn på selvmords betraktning.

Selvmord er mer sannsynlig å bli forfulgt av bipolar lidelse ofre enn normalbefolkningen. Selv om en selvmords kommentar er gjort i forbifarten eller ser ut til å være i spøk det bør bemerkes og rapporteres om nødvendig. Bipolare enkeltpersoner har ofte problemer med å få et perspektiv på sin egen tilstand før behandlingen starter. Som et resultat av kjære ofte nødt til å signalisere behovet for profesjonell helse.

Se tipsene nedenfor for mer informasjon om bipolare symptomer og behandlingstilbud.

Tips og advarsler

  • Bipolar lidelse blir ofte behandlet medisinsk.
  • Regelmessig medisin dosering er avgjørende så vurdere å kjøpe en pille boksen for å sikre regularitet.
  • Rådgivning i kombinasjon med medisin viser de beste resultatene for bipolar lidelse pasienter.
  • Se for hensynsløs og farlig oppførsel under noen maniske tilstander for å prøve og hindre langvarig skade eller alvorlig trussel mot liv.
  • Se relaterte artikler ovenfor for mer informasjon helse og diagnose assistanse.