Digidexo.com

Hva er hensikten med Health Care Insurance?

Hva er hensikten med Health Care Insurance?


Den opprinnelige hensikten med forsikring var å legge til side midler for å hjelpe folk herjet av katastrofale nødhjelp med ingen måte å hjelpe seg selv. Over tid har forsikring utviklet seg til et fond som du kan motta penger til å betale for spesielle hendelser, som angitt i forsikringsbeviset.

Typer Health Care Insurance

I dag, er helseforsikring designet for å møte ulike kategorier av medisinsk behandling, for eksempel poliklinisk, døgnbehandling, rehabilitering, hospice eller psykiske helse omsorgsbehov.

Utviklingen av dekning

Frem til midten av det 20. århundre, helseforsikring var privat. Enkeltpersoner kjøpt forsikringer fra en forsikring agent eller megler. Den enkelte betalt en premie for å dekke en tidsperiode, vanligvis ett år. En forsikring dekket at enkeltes medisinske behov.

Ved slutten av det 20. århundre, ble forsikring kjøpt av bedrifter, enkeltpersoner eller grupper. I tillegg til forsikring for veteraner og indianere, leverte regjeringen offentlig forsikring, Medicare og Medicaid.

I stedet for sømløs dekning fra en privat politikk, mange folk nå kjøper flere retningslinjer. Noen har både offentlig og privat forsikring.

Medical Care endret seg over tid

Ny teknologi endret ansiktene til både helsevesenet og helseforsikring næringer. Folk pleide å tilbringe en uke eller mer på et sykehus etter rutinemessige operasjoner. I dag, pasienter gå til polikliniske Surgi-sentre og returnere hjem i noen timer. Noen selv gå tilbake til arbeid samme dag.

Hva pleide å være eksperimentelle behandlinger, som ikke dekkes av forsikringen, er nå daglige omsorgen.

Ny teknologi og nye legemidler drastisk kjørte opp kostnadene for omsorg. Innføringen av offentlig forsikring økt kostnadene ved privat forsikring. Regjeringen ikke betale hele kostnaden av offentlige pasienters omsorg. Privat forsikring subsidierer offentlige pasienters omsorg.

Forhandlingsmakt

Mot midten av det 20. århundre etter streiker ble juridiske-arbeidere tvunget arbeidsgivere for å gjøre helseforsikring en arbeidsplass fordel. Medisinsk behandling og helseforsikring ble endret for alltid.

Akkurat som arbeidere forent å tvinge ledelsen til å gi etter for arbeidernes krav, selskaper utøvet sine penger og forhandlingsmakt mot forsikringsselskaper. Foretak forhandlet vilkårene og kostnadene for arbeidernes helse forsikring.

Helseforsikring var ikke lenger et privat, individuell sak. Helsetjenester og helseforsikring er "big business".

Helseforsikring utviklet seg til et middel til å betale for rutinemessig Medical Care

I stedet for one-size-fits-all, gammeldags, helsetjenester forsikring, kommer det 21. århundre helseforsikring i alle typer alfabetiske arrays, som HMO (helse vedlikehold), MCO (klarte omsorg), PPO (foretrukket leverandør), og FFS (avgift for tjenesten).

Dagens helseforsikring er for rutine, ikke katastrofal, omsorg. Kostnaden for medisinsk behandling er en felles økonomisk risiko, avhengig av type forsikring.

Pasientenes månedlige premier og ut-av-lomme kostnader kan variere fra små mengder (HMO, MCO) til hundrevis (noen ppos) eller til tusenvis av dollar (FFS, Medicare).

For HMO, MCO, og PPO typer, forsikringsselskaper betale leverandører, avhengig av deres fremforhandlede kontrakter-FFS (per behandling) eller capitated (per pasient) priser. For leverandører betalt av capitation, må kostnader til pleie i overkant av flat avgift betalt per pasient bli absorbert av leverandøren.

Formålet med helseforsikring er ikke lenger til Katastrofale Need

Hvis du har en kronisk, dyre sykdom eller lider en katastrofal medisinsk hendelse, vil du på et tidspunkt finne deg selv med utilstrekkelig dekning. Du kan sannsynligvis finne deg selv i akutt behov for medisinsk behandling og uten forsikring. Har ingen forsikring fører fornektelse av medisinsk behandling.