Digidexo.com

Hvordan bli kvitt cellulitter med hormoner

Hormonene i kroppen vår er som nøkler; de fester seg til reseptoren i en celle og "åpne den opp," forårsaker at cellen til å handle i samsvar med meldingen hormonet har sendt. Antagelig etter puberteten, våre hormonnivået blir balansert og kunne utføre sin jobb som bærer meldinger fra en del av kroppen til en annen. Men hormoner tidvis ikke fungere som de skal. Hos kvinner, utseendet på stygge dimples av cellulitter er et slikt resultat av hormonelle ubalanser. Balansering hormoner, spesielt østrogen, er en av de mest effektive måtene å behandle cellulitt, og selv om det ikke er noen pille eller magisk fløte for å oppnå dette, kan det enkelt gjøres på enkle måter.

Bruksanvisning

•  Reduser høye østrogennivåer med trening. Ifølge Dayle Haddon, helse og skjønnhet bidragsyter på CBS The Daily Show, kan den daglige utøvelse av en time eller mer lavere østrogennivå. Østrogen er et hormon som er nødvendig i den kvinnelige kroppen. Men for mye av det kan føre til fett for å bygge opp og holde sammen, fører til dimples av cellulitter. Forplikte seg til å trene i en time om dagen. Innlemme både aerobic og vekt-trening øvelser inn i rutinen. Utfør leg lunges å målrette rumpe og lår, to svært problematiske områder av cellulitter.

Øke lavt østrogennivå gjennom kostholdet ditt. Østrogen støtter produksjonen av kollagen - et protein i kroppen som styrker huden og forbinder vev. Collagen bidrar til utseendet på glatt og sunn hud, reduserer synligheten av cellulitter dimples. En diett rik på soya naturlig øker nivåene av østrogen i kroppen din. Drikk soyamelk i stedet for kumelk til naturlig introdusere soyaprodukter i din kropp og kosthold. Linfrø støtter også kroppens produksjon av østrogen. Strø linfrø over din skål med frokostblanding om morgenen eller legge den til din kaffe.

rense kroppen for giftstoffer. Vi er utsatt for giftstoffer daglig, og de kan radikalt endre våre kroppens naturlige produksjon av sunne nivåer av hormoner. Drikk minst 64 oz. vann daglig. Begynn dagen med en 8-oz. glass vann før du spiser frokost eller kaffe. Bland 2 ss. av eple cider eddik i et glass med vann i løpet av dagen. Konsumere minst fire porsjoner med rå frukt og grønnsaker. Disse vil ikke bare bidra til å avgifte kroppen din, men inneholder kraftige og vitale vitaminer som støtter generelle helse.