Digidexo.com

Slik Clear Acne med over-the-counter medisiner

Akne er en vanlig problem at folk flest vil oppleve på enkelte punkt. Dette er dokumentert i det store utvalget av akne medikamenter du kan finne på nesten alle apotek eller supermarked. Hvis akne er mild, kan en over-the-counter medisin være alt du trenger for å klare opp huden din. Banishing kviser kan kreve litt tålmodighet og prøving og feiling med ulike medikamenter.

Bruksanvisning

Les anmeldelser av akne medisiner på nettet. Selv om ulike produkter fungerer for forskjellige mennesker, vil et lite forskning gi deg en idé om hva produktet å prøve først og muligens hva du skal unngå.

Bestem hvilken type behandling du ønsker basert på tilstanden til huden din. Hvis du bare får en og annen avslapnings, kan det være lurt å starte med å prøve et sted behandlingskrem som Clearasil. Hvis akne er mer konsekvent du kan ha mer nytte av et behandlingssystem som Proactiv.

Eksperimenter med forskjellige medisiner styrker, og starter med det laveste. Styrken i en over-the-counter akne medisiner er vanligvis bestemmes av hvor mange prosent av benzoyl peroxide eller salisylsyre den inneholder. Hvis akne ikke rydde opp med lavest styrke, prøv det neste sterkeste versjonen. Noen merker tilbyr flere typer av samme produkt i forskjellige styrker.

Øk sjansene for at medisinen vil være effektive ved å følge en daglig rengjøring regime. Vask ansiktet to ganger om dagen. Bare gjelde medisin og vaske ansiktet med rene hender, og unngå å berøre ansiktet ditt for noen annen grunn.

Prøv å bruke en akne-kampene ansiktsrens i tillegg til din akne medisiner, hvis det ikke allerede inkluderer en. Bare vær forsiktig hvis du har sensitiv hud - ved hjelp av ulike medisinske produkter samtidig kan gjøre huden irritert eller tørr.

Gjør en avtale med en hudlege hvis over-the-counter medisiner ikke synes å bidra til å rydde opp huden din. Han eller hun vil hjelpe deg å finne den beste måten å behandle akne. Noen typer akne reagerer best på resept-styrke medisiner.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker medisiner i kveld, gjør det minst en halv time før du sovner så det har tid til å tørke.
  • Noen over-the-counter akne medikamenter kan bleke klær.