Digidexo.com

Effekter av Ibuprofen på leveren

Tar ibuprofen i henhold til retningslinjene og for korte spenn av tid kan ikke ha negativ innvirkning på leveren. Imidlertid kan langvarig bruk og misbruk skape livstruende tilstander. Forsiktighet bør utvises ved bruk ibuprofen. Hvis du har hatt noen problemer med leveren eller andre organer, ikke ta ibuprofen.

Introduksjon

Leveren er det største og viktigste organet i kroppen din. Leveren behandler maten du spiser til energi, skaper galle som hjelpemidler i fordøyelsen og renser blodet for giftstoffer, medisiner og alkohol.

Advarsel

Hvis du har pre-eksisterende leversykdom deretter bruke ibuprofen er ikke foreslått, konsultere legen din før bruk. Ibuprofen bruk kan forverre og komplisere pre-eksisterende leversykdom.

Effekter

Effektene av ibuprofen på leveren kan inkludere utbruddet av leversykdommer som hepatitt A, B og C, gulsott (gulfarging av hud og øyne), lever- (leveren) svikt, fibrose, skrumplever og leversvikt.

Symptomer

Hvis du tar ibuprofen for lengre perioder av gangen, og økte doser er det en liste over symptomer du må være klar over. Disse symptomene er følelsen sløv, kvalm, ekstremt trøtt, hvis hud / øyne blir gule, noe ømhet i øvre høyre området av brystkassen, og influensalignende symptomer.

Ikke bruk noen av disse symptomene oppstår og oppsøke lege umiddelbart.

Betraktninger

Skade på leveren er livstruende. Umiddelbar omsorg sikrer at leveren vil ha en sjanse til å helbrede. Leveren kan reparere seg selv og re-vokse skadet vev hvis tilstanden er fanget i tid.