Digidexo.com

Alternativ til Back Fusion Surgery

En ryggskade, eller kroniske ryggsmerter på grunn av en degenerative plate, noen ganger kan føre en lege for å foreslå spinal fusjon kirurgi for å lindre smerte. Spinal fusjon er prosessen med å fjerne platen mellom to ryggvirvler og deretter smelte sammen ryggvirvlene sammen med podet ben. Johns Hopkins University antyder at bare en brøkdel av de som får spinal fusjon kirurgi faktisk smertelindring fordeler av det. Det finnes alternativer til fusjon som kan bidra til å avlaste og håndtere smerte involvert med platen problemer.

Smertebehandling

Mange pasienter vurdere spinal fusjon kirurgi i de tidlige stadier av ryggsmerter fordi kirurgi gir mulighet for umiddelbar lindring. I mange tilfeller mennesker kan bruke måneder utvinne fra en plate problem, men det er mulig å bruke fysioterapi og smertestillende medikamenter for å håndtere smerte uten kirurgi. Fysioterapi brukes til å bidra til å styrke ryggen og flytte den utstikkende plate bort fra nerve det er å sette press på, og pågående smerte management prosedyrer som massasje terapi kan bidra til å holde smertene på et minimum. Med litt tålmodighet og en toleranse for smerte, er det mulig å håndtere smerten av en dårlig rygg uten å ha kirurgi. Det er viktig å vurdere de mulige langsiktige negative effekter av ryggoperasjon når du går over din behandlingstilbud med legen din og unngå fristelsen av det som synes som en enkel løsning.

Disc Replacement

SpineUniverse.com nevner et alternativ til sammensmelting kjent som en kunstig plate. Dette er en anordning konstruert for å gjenskape de funksjoner av en frisk plate i stedet for en dårlig plate. Den skadede platen tas ut og erstattes av denne protese. Et annet alternativ er stabilisering ved hjelp av interne ryggraden bukseseler. Ifølge Spine-Health.com, disse er enheter som er installert på ryggraden som bidrar til å strekke ut ryggraden og tilbudet bevegelse uten den smertefulle kontakt mellom ryggvirvlene på ryggvirvlene. Disse disc-erstatning alternativer blir fortsatt forsket på og bare svært spesifikke typer back-smerte tilfeller blir behandlet med dem.

Disc Regeneration

En annen eksperimentell felt av spinal platen behandling blir vurdert som et alternativ til fusjon er plate regenerering. Intradiscal elektrotermisk koagulering er prosessen med å injisere varme direkte inn i den skadede plate. Varmen bidrar til å legge elastisitet til det ytre skallet av platen, i noen tilfeller bidrar til å reparere sprekker i platen som kan bli brudd. Denne prosedyren brukes bare på akutte tilfeller av platen degenerasjon. Forskere jobber også med gen forskning for å bidra til å utvikle en behandling som kan naturligvis regenerere en plate ved hjelp av et protein genet finnes i menneskekroppen.