Digidexo.com

Natural Cures for Tretthet

Natural Cures for Tretthet


Hvis du har vært trøtt, sliten eller stresset, kan naturlig rettsmidler gi deg energi og utholdenhet. Naturlig helse rettsmidler inkluderer kosttilskudd som vitaminer, mineraler og planteekstrakter. Disse arbeider med naturlig i kroppen for å støtte energinivå. Hvis du for tiden tar foreskrevne medisiner, ta kontakt med helsepersonell før du kjøper naturlige helseprodukter.

B-kompleks

B-kompleks vitamin omfatter hele spekteret av B-vitaminer som arbeider sammen for å støtte nervesystemet, øke energinivået og beskytte cellene mot frie radikaler. Spesielt viktig er vitamin B5 for adrenal helse, vitamin B6 for balanserte serotonin nivåer, og B9 og B12 for energi, hukommelse, konsentrasjon og fokus. B-kompleks kan tas som et kosttilskudd, eller gjennom kosten i matvarer som svinekjøtt, ernæringsmessige gjær, nøtter, frø og sjø grønnsaker.

CoQ10

Q10 er en antioksidant enzym som er viktig for produksjon av celleenergi og er tilstede i alle vev i kroppen. Selv om kroppen produserer Q10, kan ta dette enzymet som et supplement gi fordeler. Ifølge James Balch, MD, og ​​Mark Stengler, ND, forfatterne av "Resept for Natural Cures," 100 mg av CoQ10 tre ganger daglig anbefales for å bedre symptomer på utmattelse. CoQ10 oppnås også naturlig i dietten ved å spise rødt kjøtt, kylling og fisk.

Ashwagandha

Ashwagandha, også kjent som withania, er en innfødt plante av India som har blitt brukt i tradisjonell og moderne urtemedisin for søvnløshet, kronisk tretthet og lavt immunforsvar. Ifølge Kerry Bone, forfatter av "The Clinical Guide to Blending Flytende Herbs", forbedrer Ashwagandha root utholdenhet, støtter kardiovaskulær funksjon, balanserer sove sykluser og styrker binyrene funksjon. Ta ashwagandha daglig for å beskytte kroppen fra stress i form av et supplement, te eller en flytende skjær.

Ginseng

Ginseng rot er kjent verden over for sine restorative egenskaper. En rik kilde av naturlige kjemikalier kalt ginsengosides, hjelper ginseng root bekjempe stress og øker utholdenheten. Ifølge en 2003 artikkel av Vince Boyd publisert i "Modern Phytotherapist," ginseng bidrar til å forbedre symptomer på utmattelse, lei lemmer, lav appetitt og dårlig hukommelse. Ta ginseng root som et supplement, en te eller flytende skjær. Dette urte produkt kan øke blodtrykket slik at hvis du er for tiden rammet og tar medisiner, ta kontakt med helsepersonell.

Rhodiola

Rhodiola, også kjent som Rosenrot og arktisk rot, er en Siberian urt som har blitt fokus for nyere medisinsk forskning. I en gjennomgang av forskning publisert i alternativ medisin Review i 2002, ble rhodiola funnet å øke utholdenhet, utholdenhet og redusere stressnivået gjennom balansen av hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin. Gjennomgangen anbefaler å bruke en standardisert ekstrakt av Rhodiola rosea root for å sikre at du får en klinisk signifikant nivå av den aktive kjemikalier i anlegget.