Digidexo.com

Lav karbohydrat Atkins Diet

The Atkins Diet har lenge vært ansett som en effektiv måte å gå ned i vekt. Dietten, som begrenser brukerens inntak av karbohydrater samtidig oppmuntrer den liberalt forbruket av fett og proteiner, fører ofte til betydelig vekttap.

Hvordan får Aktins Diet fungerer?

The Atkins Diet er en lav-karbohydrat diett lue er utviklet for å hjelpe sine tilhengere å miste vekt og holde den av hvis de fortsetter å følge prinsippene at dietten forkynner.

Mens du er på Atkins, er forbruket av de fleste karbohydrater enten ekskludert eller begrenset utstrekning. Atkins oppfordrer forbruket av kjøtt, fisk, ost, grønne grønnsaker, egg og full fett salatdressinger og sauser.

Ved å holde karbohydrater teller ekstremt lav, kommer inn i kroppen en metabolsk prosess som kalles ketose. Ketose er en tilstand der kroppen begynner å forbrenne kroppsfett for energi i stedet for sin vanlige karbohydrat drivstoff-source.Ketosis må ikke forveksles med ketoacidose, en farlig og livstruende tilstand som kan oppstå hos diabetikere. Sammen med andre faktorer, er det denne mekanismen av ketose som resulterer i vekttap hos de som følger dietten nøye.

Hva slags mat kan jeg spise på Atkins?

The Atkins Diet oppfordrer forbruket av mange matvarer som anses å være forbudt på mange andre dietter. Kjøtt som kylling, kalkun, biff, svinekjøtt, lam, and og spillet er ryggraden av Atkins Diet. Mens magert kutt er helt akseptabelt, oppfordrer Atkins alle kjøttstykker, også de som kan være høyere i fett, som bacon, hud-on kylling og godt marmorert kutt av biff.

Bortsett fra kjøtt, elementer som egg, oster (ingen lys eller lav-fett varianter), salatgrønnsaker, annet enn gulrøtter eller poteter (som er høy i stivelsesholdige karbohydrater) og sauser som smør, oliven og raps olje, majones, sennep grønnsaker og ranch dressing er akseptable.

Før man spiser noen prepackaged elementer på Atkins diett, sørg for å lese etiketten for karbohydrat-innhold.

I de sistnevnte faser av dietten, kan følgere inkorporere små mengder av spesifikke karbohydrater i sine dietter. Matvarer som nøtter, bær, yams, frø og enkelte korn som quinoa og hirse kan gjeninnføres, så lenge vekttap eller vedlikehold er fortsatt oppnådd.

Gjennom hele dietten, vann, diett brus, te og kaffe kan antas. Atkins anbefaler at disse være koffein-fri og søtet med kunstige søtstoffer som sukralose, hvis de må være søtet.

Hva slags mat er forbudt

I den første fasen av dietten, er alle former for karbohydrater forbudt. Enhver type brød, bakervarer, sukker, godteri, pasta, frukt, "vanlige" brus, søtet sauser som ketchup og velsmak og stivelsesholdige grønnsaker som poteter og gulrøtter er høy i karbohydrater og er ikke å bli spist på Atkins.

Det er viktig å huske at det er den karbohydratinnhold, ikke fett eller kaloriinnhold, som teller på Atkins. Noe mat som inneholder høy fruktose mais sirup også er strengt forbudt.

I de sistnevnte faser av diett, det er spesialprodukter som kan innføres, så lenge de ikke stanse vekttap eller føre til vektøkning. Atkins gjør en rekke produkter, fra spesielle pasta til baking mikser til granola barer, som er endret for å være lav-carb vennlig. De fleste av disse produkter er ikke egnet for den første fasen av dietten induksjon.

Faser

Det er fire faser av Aktins Diet. Den første kalles induksjon, som er den mest strenge av alle faser. Det gir mulighet for bare 20 gram karbohydrater om dagen.

Den andre kalles pågående vekttap, eller OWL. Denne fasen gradvis øker hvilke typer mat tilhenger kan spise, legge frø, nøtter og noen bær tilbake i kostholdet. Under OWL, kan Atkins etterfølgere øke karbohydratinntaket i små trinn.

Fase tre, Pre-Vedlikehold, legges inn når etterfølger blir nær til hans eller hennes mål vekt. I denne fasen, lærer følger de nøyaktige matvarer som han eller hun kan og ikke kan spise for å holde vekten av. Denne fasen innebærer å legge bak på enda mer karbohydrater, men bestemmer karbohydrat terskelen som tilhenger kan spise uten å få vekten tilbake.

Den fjerde og siste fase, Vedlikehold, oppnås når en tilhenger har nådd målvekten, og er forberedt på å holde de ekstra pounds off.

Hva annet bør jeg vite?

Atkins anbefaler og oppmuntrer rikelig forbruk av grønnsaker, og i sistnevnte faser av dietten, frukter. Sørg for å inkludere disse elementene for optimal helse fordeler og vekttap.

Ved beregning av karbohydrat telling av mat på Atkins, kan fiberinnholdet i maten bli subtrahert fra den totale telle carb. Hvis en matvare inneholder 5 gram karbohydrat og 3 gram fiber, den inneholder to nett, eller tellbar, karbohydrater. Du kan alltid trekke fiberinnhold for å oppnå den "netto karbohydrater" av et produkt.