Digidexo.com

Har Elektriske tannbørster virkelig fungerer bedre enn vanlig de?

Har Elektriske tannbørster virkelig fungerer bedre enn vanlig de?


Mange mennesker ønsker å bytte til nyere typer tannbørster, men lurer på om elektriske tannbørster virkelig fungerer bedre enn vanlig. Kostnaden for en elektrisk tannbørste er ganske bratt sammenlignet med en vanlig tannbørste-tallet, og utskifting hoder også kommer med en høy prislapp. Sjekk ut fordelene før du kjøper.

Typer

Evaluere de forskjellige typer av tannbørster. Noen bruker en rask handling bevegelse på børstehodet til å ikke bare rense overflaten, men også bruke tannkrem er skum for å bevege seg raskt og gjøre ekstra rengjøring av overflater. Andre har hoder som beveger seg med en rotasjons pendling også vist seg å fjerne plakk mer effektivt.

Betydning

Dommer forskjellen på tannlegekontor. Når du går inn for en rengjøring etter bruk av en elektrisk tannbørste, vil du mest sannsynlig få en kommentar på forskjellen fra pleieren. Studier med alle typer tannbørster viser virkningen av elektriske tannbørster bedre enn i tradisjonelle tannbørster. Andre studier viser at frigjøre tennene fra mer plakk reduserer mengden av tyggegummi tap og skaper et sunnere miljø i munnen.

Funksjoner

Velg en tannbørste med en tidtaker. De fleste mennesker ikke børste tennene sine så lenge tannleger anbefaler. En timer starter når du slår på tannbørsten og slutter etter to minutter, til riktig tid børste. Noen elektriske tannbørster har kvadrant tidtakere som deler tiden i 30-sekunders intervaller, slik at du kan fokusere på samme tid på hver del av munnen din. Noen har varierende effektinnstillinger med rask handling kraft for de mest akklimatisert til en elektrisk tannbørste og lavere innstillinger for nybegynnere. Noen produsenter tilbyr en garanti på tannbørsten.

Effekter

Ikke pusse tennene for hardt. Mange tannleger anbefaler en elektrisk tannbørste for de som pusser tennene for hardt. Denne typen børsting slitt bort emaljen og ødelegger tannkjøttet. En elektrisk tannbørste har en myk bust, og studier finner at det reduserer den harde børsting som ofte følger med standard tannbørste.

Fordeler

Sunt tannkjøtt og tenner er fordelen, som er mindre hyppige dental rengjorde. Ofte bytte til en elektrisk tannbørste reduserer de nødvendige mid-års rengjøringer når du følger produsentens retningslinjer.

Advarsel

Når du først bruke den elektriske tannbørsten, kan den kriblende være ubehagelig inntil munnen justerer til kile på tannbørsten. Dette fører til folk flest å stoppe bruken, men hvis du holder ut du vil finne at det tar ca en uke før ubehaget avtar.