Digidexo.com

Bivirkninger av Fertility Blend

Bivirkninger av Fertility Blend


Fruktbarhet Blend for kvinner er et kosttilskudd som brukes til å øke sannsynligheten for unnfangelse. Ifølge sine produsenter, Daily Wellness Company, Fertility Blend inneholder ti vitaminer, mineraler og urter som forbedrer en kvinnes reproduktive evner. Selv om selskapets hjemmeside, www.fertilityblend.com, touts supplement fordeler, har noen kvinner lidd bivirkninger ved bruk.

Kvalme

Som med andre kosttilskudd, kan Fertility Blend forårsake kvalme hos noen kvinner.

Hodepine

Herbalheals.com bemerker at Fertility Blend kan forårsake hodepine i noen kvinner på grunn av hormonelle endringer.

Hetetokter

Selv Fertility Blend balanserer en kvinnes hormoner naturlig, kan noen kvinner oppleve hetetokter som et resultat, spesielt hvis produktet ikke er tatt som anvist.

Legemiddelinteraksjoner

Fruktbarhet Blend for Kvinner bør ikke tas sammen med foreskrevne fruktbarhet narkotika, som clomiphene citrate, eller under andre fruktbarhet prosedyrer fordi det kan forstyrre disse stoffene.

Fordeler

Til tross for disse bivirkningene, en studie publisert i april 2004 "Journal of Reproductive Medicine" beviste effektiviteten av Fertility Blend. Twenty-seks prosent av deltakerne tar supplement unnfanget, mens bare ti prosent av deltakerne i kontrollgruppen ble gravid. Som med noen substans, er det opp til den enkelte og hennes lege å avgjøre om et produkt er trygt.