Digidexo.com

Hva er Akupressur brukes til å behandle?

Akupressur er en gammel kinesisk praksis som ligner på akupunktur. I stedet for å bruke nåler langs meridian punkter som i akupunktur, bruker terapeuten fingre eller knoker. Press på median punkter forbedrer flyten av livsenergi i hele kroppen, noe som fører til selvhelbredelse. Akupressur er tenkt å bidra med svært mange sykdommer og tilstander.

Back Pain

Ved å legge press på meridian punkter for ryggen, musklene er avslappet og blodet sirkulerer til området, lindre smerten.

Kvinne Infertilitet

Mange kvinner har blitt gravide ved å legge press på meridian punkter av den reproduktive organer. Noen ganger er det blokkeringer langs egglederne som hindrer eggene i å reise ned til livmoren. Akupressur fjerner disse blokkeringene.

Gikt

Akupressur hjelper med leddene ved å massere området og sende mer blod til hevelse og smertefulle områder.

Kvalme

Kvalme forekommer i magen med legemet sende signaler til hjernen. Akupressur på de riktige meridian punkter kan redusere kvalme ved å slappe av musklene i fordøyelsessystemet som forårsaker oppkast.

Immune Disorders

Akupressur behandler hele kroppen, og ved å legge press på alle de store meridian punkter, øker blodsirkulasjonen blodstrømmen som bringer næringsstoffer og flyten av lymfatiske væsker som fjerner avfall.