Digidexo.com

Har Exercise Lower Blood Sugar?

Trening er en effektiv måte å senke blodsukkeret. Personer som har diabetes bør vurdere å gjøre trening til en vanlig del av deres liv. Hvis du ikke har vært vitne til nok resultater etter bare justere kostholdet ditt, kan du prøve å legge øvelsen til din nye livsstil.

Hva slags trening trenger jeg å gjøre?

Enhver type trening kan være effektiv på å senke blodsukkernivået. Hvis du prøver å gå ned i vekt, kan gjøre cardio paret med styrketrening være svært effektiv. Cardio er noen form for trening som øker pulsen, fra noe så enkelt som en rask spasertur til noe mer vanskelig som kickboksing. Styrketrening betyr ikke nødvendigvis vekttrening; du kan gjøre effektiv styrketrening ved å gjøre gulvøvelser som krever liten eller ingen utstyr.

Hvor ofte bør jeg trener?

Å effektivt lavere blodsukker bør trening være en fast del av livet ditt. Regelmessig trening kan gjøres daglig eller 3-5 ganger i uken. For mennesker som prøver å gå ned i vekt, bør cardio gjøres tre til fem ganger i uken, og styrketrening bør gjøres tre ganger i uken med en hviledag i mellom.

Vandre som en løsning

Hvis du føler deg som om du ikke har tid, klærne eller det rette utstyret for å trene, er å gå en stor oppgave. Walking krever ikke mer utstyr enn et par gode sko og sokker som ikke irriterer føttene. Turgåing kan gjøres for så lite som et par minutter om gangen opp til en time eller mer. Det er et godt start trening hvis du ikke har trent på en stund.

Hva annet Hjelper trening?

Mange personer med diabetes har også andre tilstander som høyt blodtrykk, overvekt og er i faresonen for hjertesykdom. Regelmessig trening kan føre til lavere blodtrykk, vekttap og mer kontrollert blodsukkeret. Trening kan også bidra til å avlaste stress og bedre søvn.

Advarsel

Hvis du ikke har trent på lenge, eller siden du har blitt diagnostisert med diabetes eller andre tilstander, snakke med helsepersonell. Ta blodsukkeret før og etter trening for å sikre at de ikke faller for mye. Ikke trening hvis du har lavt blodsukker - noe lavere enn 100 mg / dL, hvis blodsukkernivået er høyere enn 250 mg / dL, ta noen med deg mens du trener eller trening i hjemmet. Du bør aldri miste muligheten til å føre en samtale mens du trener. Hvis du mister evnen til å bære på en kort samtale, bremse eller stoppe en ta kort pause.