Digidexo.com

Hvordan Heal Med Dry Wheat Grass

Dr. Ann Wigmore, grunnleggeren av Hippocrates Health Institute i Boston Massachusetts, bidratt til å gjøre hvete gress kjent som en kraftig helse rette. Hun hevdet at det hjalp i behandling av ulike plager som trøtthet, giftig overbelastning, fordøyelsessykdommer, hjerte-problemer og til og med visse typer kreft. På grunn av mangel på vitenskapelig forskning har imidlertid disse påstandene ikke blitt omfavnet av det medisinske fellesskapet. Ett ubestridelig faktum om hvete gress er den høye klorofyllinnhold. Hvetegress inneholder også næringsstoffer som hjelper i å forbedre helse. Selv om mange av de helsemessige forbedringer fra hvete gress kan komme fra de enzymene som er tilgjengelig i fersk juice, tørr hvete gress tilbyr også fordeler.

Bruksanvisning

•  Bruk tørr hvete gress juice for å forbedre ditt blod. Ifølge Vanderbilt University, er hvete gress sammensatt av 70% klorofyll, som kan øke produksjonen av røde blodceller og fordeler lider av anemi og senere mottakere av blodoverføringer. Dette er på grunn av sin likhet i molekylstrukturen med hemoglobin, et oksygenbærende protein for røde blodceller.

Ta tørr hvete gress juice for å rense og avgifte. De høye nivåer av klorofyll i hvete gress er svært nyttig for å kvitte deg med skadelige urenheter og kan fungere som et første skritt i hele kroppen renser. Ifølge Phyllis Balch i hennes bok "Resept for Nutritional Healing", klorofyll kan også bidra til å forbedre fordøyelsen regularitet.

Bruk tørr hvete gress juice for å beskytte deg selv mot skadelig stråling. Enten du har vært utsatt for røntgenstråler eller en annen kilde til stråling, kan klorofyll i hvete gress juice bidrar til å beskytte cellene mot de farlige virkningene av stråling. Hvis mulig, ta hvete gress juice før og etter eksponering.

Ta tørr hvete gress juice for sitt næringsinnhold. Hvete gress juice er en høyt tilgjengelig kilde for vitaminene A, B, C og E. I tillegg er det sammensatt av mineralene kalsium, magnesium, jern og kalium.

Tips og advarsler

  • Tørr hvete gress juice har den ekstra fordelen av å være lagringsstabil og praktisk for reise.
  • Tørr hvete gress juice kan lett blandes inn i smoothies og grønnsaker og frukt juice.
  • Tablet og kapsel former for tørr hvete gress juice er et utmerket alternativ hvis du ikke tåler smaken av fersk hvete gress juice.
  • Bygge opp mengde tørr hvete gress juice som du tar hver dag som sin avgiftende egenskaper kan være for sterk i utgangspunktet.
  • Vær forsiktig så du ikke søler hvete gress juice pulver, spesielt når den er blandet med en væske, siden den klorofyllinnholdet gjør det en flekk fare.