Digidexo.com

Hjem rettsmidler for mannlig mønster baldness

Hjem rettsmidler for mannlig mønster baldness


Mann mønster baldness, ellers kjent som alopecia, indikerer mangel på hår på hodet eller lessening av hår. Ifølge Ayushveda, er mannlig mønster skallethet den vanligste mannlige lidelse. Mann mønster baldness er en arvelig tilstand og kan skje i alle aldre. Enkle hjem rettsmidler eksisterer for mannlig mønster skallethet.

Honning

Honning er en av de fineste hjem rettsmidler for skallethet. Ifølge Ayushveda, kombinerer honning og eggeplomme og frakk hele berørte området med blandingen. La virke i to timer og så vaske det av. På samme måte kombinerer honning og løk juice og gjelder for balding området. En annen måte å bruke honning for å bekjempe skallethet er å blande 2 ss. honning, 1 ss. kanel pulver og 3 ss. olivenolje. Bruk denne lim på toppen av det berørte området. La virke i 20 minutter og deretter grundig vask håret.

Castor Oil

Castor olje er spesielt nyttig for hårtap. Helse, Fitness, Glamour Online Magazine anbefaler belegg hodebunnen og hårrøttene med lakserolje. Ekskluder håret selv. Dekk til håret med aviser, deretter med et hode wrap; la ricinusolje på over natten, og vaske håret om morgenen. Utfør prosedyren hver syv til ti dager. Du bør se resultater etter seks til syv behandlinger.

Bukkehornkløver frø

Bukkehornkløver frø er gunstig i å fremme sunn hårvekst. En Bukkehornkløver frø lim er effektivt hvis håravfall skyldes infiserte skalp forhold som kan henføres til hormonell ubalanse eller dårlig hygiene. Ta to spiseskjeer bukkehornkløver frø og bløt over natten i vann. I morgen danne en smidig masse ved å mose de mettede frø og gni på det berørte området. Vask hodebunnen og håret 30 minutter senere. Gjenta prosedyren en gang per uke inntil hodebunnen infeksjon øker, fremme sunnere hår vekst.