Digidexo.com

Natural Cures for mannlige gjær infeksjon

En gjær infeksjon er ikke begrenset til kvinner. Gjær infeksjoner som er funnet hos menn er forårsaket av Candida albicans, samme organisme ansvarlig for vaginal gjær infeksjoner. En gjær infeksjon på de mannlige kjønnsorganene kalles balanitis.

Infeksjonen er ofte feilaktig sett på som en seksuelt overført sykdom (STD). Selv om det er noen ganger delt gjennom samleie, er det ikke som en STD (http://www.youryeastinfection.com/male-yeast-infections.htm)

Erkjennelsen av en gjær infeksjon

Før du begynner noen form for behandling, er det viktig at din tilstand er riktig diagnostisert.

Symptomene på en mannlig gjær infeksjon kan bestå av en kombinasjon av følgende: irritasjon og kløe i hodet av penis, svie ved vannlating, et rødt utslett eller små hvite blemmer. Selv uvanlig, kan en hvit utflod fra penis være et annet symptom (http://www.home-remedies-yeast-infection.com/male-yeast-infection-symptoms.html).

Hvis du er usikker på om dine symptomer, er det best å gå til lege.

Hva er årsaken til en mannlig gjær infeksjon?

Gjær vokser naturlig i varme og fuktige områder. Omskårne menn er mer utsatt for infeksjoner fordi forhuden på penis forblir ofte fuktig. Tettsittende undertøy og syntetiske klær som kan forårsake svette også bidra til å gi den rette atmosfæren for gjær å vokse.

Antibioitic bruk er en annen viktig årsak. Antibiotika strippe kroppen av skadelige bakterier, men også drepe nyttige bakterier som arbeider for å bekjempe sykdom. Når de nyttige bakteriene har blitt ødelagt, er candida gjær i stand til å vokse uforstyrret.

Spise mat høy i sukker og alkoholmisbruk kan også fremme overvekst av gjær i tarmen. Når dette skjer, kan gjær infeksjoner dukke opp i andre områder av kroppen som for eksempel munn eller lysken (http://stanford.wellsphere.com/complementary-alternative-medicine-article/natural-remedies-to-cure-male-yeast-infection/760201).

Natural Cures

Ved hjelp av en naturlig kur er det beste valget for en mannlig gjær infeksjon. Naturlig rettsmidler er mye tryggere enn harde soppdrepende medisiner og generelt ikke har noen bivirkninger.

Naturlige botemidler inkluderer følgende behandlinger:

Hold det berørte området rent og tørt. Et absorberende pulver kan brukes til å bidra til å holde svette til et minimum.

Naturlig yoghurt kan brukes til å male området. De sunne bakterier som finnes i yoghurt hjelp bekjempe candida gjær. Gjør yoghurt som inneholder aktive kulturer del av ditt vanlige kosthold.

Oliven blad og oregano urte kosttilskudd kan brukes til å bekjempe candida.

Tea Tree olje, en naturlig soppdrepende, kan males på området daglig. Den kan brukes som et gurglevann for oral candida utbrudd.

Kombiner 1/2 kopp eddik og 1/2 kopp salt i et varmt bad. Trekke i ca 20 minutter.

Hvitløk er en naturlig soppdrepende. Kjøpe hvitløk kapsler fra helsekost butikk eller spise fersk hvitløk for å bekjempe gjær infeksjon (http://stanford.wellsphere.com/complementary-alternative-medicine-article/natural-remedies-to-cure-male-yeast-infection/760201).

Preveting gjær infeksjoner fra Retur

Når infeksjonen har ryddet og kløe og irritasjon er borte, er det viktig å øve gjær infeksjon forebygging.

Hold penis ren og så tørr som possible.Yeast trives i fuktige, varme steder som ikke er godt ventilert.

Unngå sukker, alkohol og brød så mye som mulig.

Avstå fra samleie før partneren din har blitt behandlet for gjær infeksjon i tillegg.

Fortsett å spise yoghurt som inneholder aktive kulturer (http://www.youryeastinfection.com/male-yeast-infections.htm).