Digidexo.com

Hvordan kjøpe Insulin til meget lave priser

Hvordan kjøpe Insulin til meget lave priser


Insulin er et hormon som produseres av bukspyttkjertelen, som bidrar til å regulere mengden av glukose i blodet ved å bevege den til celler som bruker den for energi. Glukose er et sukker som kommer fra karbohydrater vi spiser. Alle trenger en viss mengde av glukose for å gi energi, men når bukspyttkjertelen ikke produserer nok insulin (som i Type 1 Diabetes) eller reagere på den riktig (som i type 2 diabetes), akkumulerer glukose i blodet og kan forårsake alvorlige helse problemer. Noen Diabetikere er i stand til å kontrollere blodsukkeret med kosthold og trening, men andre må ta insulinsprøyter for å holde blodsukkeret innenfor et normalt nivå. Kostnaden for insulin varierer på apotek, men det finnes noen måter å kjøpe det til en lavere kostnad.

Hvordan kjøpe Insulin til meget lave priser

Hvordan kjøpe insulin for svært lave priser

Kjøp i volum. Spør legen din til å skrive en 3-måneders resept for insulin i stedet for en 30-dagers resept. De fleste forsikrings reseptbelagte planer vil kreve at du betaler en egenandel hver gang du får en resept fylt. Hvis din resept er for 3 måneder, kan du være i stand til å få en 3-måneders tilførsel av insulin for bare en co-lønn.

Bruk generika. Flere navne merker av insulin er tilgjengelig i generiske merker i tillegg; de navne merker Humulin R og Humulin N selges generisk som Novolin R og Novolin N, for eksempel. De generiske merker ofte koster $ 20 mindre enn navne merkevarer for en 30-dagers forbruk. Hvis insulintypen du bruker er ikke tilgjengelig i et generisk merke, snakk med legen din om å bytte til en merkevare som er.

Få prøvene. Spør legen din om han kan gi deg eksempler på insulin. Mange narkotika selskapet representanter besøker legekontorer jevnlig, slippe ut prøver av medisiner leger kan kan gi videre til sine pasienter.

Søk om rabatter. De fleste av de store legemiddelfirmaer tilbyr rabatter eller gratis medisiner til pasienter som ikke kunne ellers ha råd til medisiner. Som legen din for å gi deg programmer for disse planene (både økonomiske og medisinske uttalelser er nødvendig). Hvis du blir godkjent, kan din gratis eller rabattert medisinering bli sendt direkte hjem til deg eller til din lege kontor.