Digidexo.com

Hvordan behandle en Cancerous Mole

Tegn og symptomer på kreft mole, også kalt melanom, har vært diskutert i min forrige artikkel "Hvordan vite om din Mole har snudd Cancerous" (klikk på linken under for å lese den). Denne artikkelen vil dekke behandlingen delen.

Den definitive behandling for alle kreft mole (etter bekreftelse av diagnose via biopsi) er bred lokal eksisjon. Den anbefalte bredden på normalt vev margin å bli fjernet under operasjonen har stadig gått ned i løpet av årene. Den anbefalte excisional margin er også avhengig av tykkelsen av melanom.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle en cancerous Mole

•  En margin på 0,5 cm av normal hud anbefales for melanomer som ikke viser mikroskopiske utvidelser (også kalt melanom in situ).

A 1 cm margin er anbefalt for melanomer mindre enn 1 mm tykke.

A 1 cm margin er passende for melanomer 1 til 2 mm tykke. Bredere marginer har ikke vist seg å gi lavere lokalt tilbakefall eller dødelighet.

For melanomer 2 mm tykke, er en 2 cm margin anbefales

Strålebehandling:

Adjuvant stråling anbefales empirisk for situasjoner hvor risikoen for lokal eller regional tilbakefall er betydelig.

Interleukiner:

I mindretall av pasientene som har avansert sykdom, har Interleukiner (en vekstfaktor for T-celler som er kjent for å ødelegge kreftceller) blitt brukt med gode resultater hos pasienter med metastatisk melanom.

Kreft narkotika:

Dakarbazin, temozolomid og fotemustin kan anvendes for metastatisk melanom.