Digidexo.com

Hvordan behandle åreknuter med alternative løsninger

Åreknuter er en sirkulasjons tilstand av bena. Symptomer inkluderer beinet årer med en grå eller blålig, edderkopp-lignende utseende, leg svakhet, svie, hevelse og smerte eller kramper når du går eller står på føttene for lange perioder av gangen. Medvirkende faktorer til årsaken til denne tilstanden er overvekt, graviditet, dårlig ernæring, lite eller ingen trening, røyking og forstoppelse. Flebitt kan oppstå, hvis du ikke klarer å få behandling, og dette kan resultere i behov for å ha åreknuter kirurgisk fjernet. Hvis du ønsker å bruke naturlige eller alternative løsninger for å administrere dine åreknuter, er det noen du kanskje ønsker å gi en prøve.

Bruksanvisning

•  Spis mat som kan redusere dine symptomer, slik som ferske grønnsaker, frisk frukt, løk, fisk, hvitløk, ingefær og fiberrike matvarer. Kutte ut bearbeidet mat, junk mat, stekt mat, sukkerholdig mat, ost og animalsk protein, som de kan forverre problemene dine.

Ta 500 milligram bromelain kosttilskudd, før hver av de tre daglige måltider. Bromelain er et proteolytisk enzym som finnes i ananas, hvorfra det ekstraheres. Bromelain kan minske sjansene for at du får blodpropp formasjoner i blodårene. Du bør ikke ta bromelain hvis du har en allergi mot ananas eller lider av en fordøyelseskanal uorden. Hvis du er på en blod tynnere eller er gravid eller ammer, bør du kontakte legen din før du tar bromelain.

Prøv å bruke homøopatiske midler som kan hjelpe i lettelser dine åreknuter. Vanligste legemidlene inkluderer Pulsatilla, Ferrum metallicum, Carbo vegetabilis og hamamelis. Ta middel som passer din sett av symptomer på 30C styrke, en gang hver 12. time. Du bør ikke ta rette utover en uke og bare ett middel bør brukes om gangen. Homeopatiske midler bærer ingen bivirkninger og kan trygt tas med noen reseptbelagte legemidler du er på.

•  Vurder å bruke et standardisert ekstrakt av hestekastanje, som har aescin, et stoff som kan bidra til å forbedre elastisiteten i venene og bygge opp dine vein vegger. Hestekastanje kommer fra frøene til et tre som oppsto i Hellas og Asia. Den vanlige doseringen er 300 milligram tre ganger daglig, men sjekk det du bruker for å se om det er forskjellig. Ikke ta hestekastanje hvis du er på en aspirin diett, lider av nyre- eller leversykdom, er diabetiker, er utsatt for å få blodpropp eller har hjertesykdom. Hvis du er i stand til å ta hestekastanje, unngå ibuprofen og andre over-the-counter smertestillende medikamenter, som blødning kan føre form ved hjelp av dem på samme tid du er på hestekastanje. Hvis du er gravid eller ammer, snakk med legen din først, for å se om det er trygt å ta denne urten.

Få vekten nede. Å være overvektig kan øke risikoen for å få åreknuter. Gå på et sunt kosthold og trener regelmessig, slik at du vil gå ned i vekt og legge mindre belastning på bena. Snakk med legen din om en fornuftig vekttap plan du kan leve med.

Tips og advarsler

  • Ikke klø åreknuter.
  • Ikke gni, skrape eller massasje åreknuter.
  • Kontakt legen din før du prøver noen alternativ løsning.
  • Kontakt legen din hvis blødningen oppstår rundt dine åreknuter.
  • Kontakt legen din hvis venene får rødt, klumpete og oppvokst.