Digidexo.com

Hjem Løsning for eksterne hemorroider

Hemorroider kan være pinlig. Du prøver å handle for riktig krem ​​samtidig unngå stirrer og humrer av tilskuere. Heldigvis er det mange naturlige måter å håndtere hemorroider hjemme.

Metoder for å helbrede

De fleste av disse metodene har ikke blitt utviklet av en lege, så vennligst utvise forsiktighet når du forsøker å helbrede deg selv med naturlige midler. Du kan kjedelig brenning og lindre kløe av hemorroider med bruk av aloe gel, vaselin, trollhassel eller en eterisk olje blanding av lavendel eller rosmarin i en base av mandel. Krymper hemorroider kan oppnås med slakter kost (Ruscus aculeatus), hestekastanje (Aesculus hippocastanum), eller collinsonia rot pulver. Vanligvis vil disse bli brukt direkte til kroppen med instruksjonene som følger med hvert produkt. Det er mange pastaer som kan concocted for å behandle symptomene og tilstanden i seg selv. Blanding like deler vann med noen av følgende urter som pulverisert myrra, alumroot, goldenseal, mullein og glatte alm bark skaper et lim som kan brukes på kroppen og sitte på i omtrent en time. Det er et par drinker som har vært koblet med hemorrhoid lettelse. Det ene er å blande svart sennep i yoghurt og følge den opp med et glass kulturmelk. En annen er å koke de skreller av et granateple, og å drikke et glass med det hver morgen og kveld. Til slutt kan du legge ingefær, pepperkorn og rock salt til et glass med kulturmelk og drikke det to ganger om dagen.

Endringer i kosthold

Det er mange matvarer for å unngå når du har enten hemoroider eller når du ønsker å unngå å få dem. Overdreven kaffe, øl, cola og sterke krydder kan legge smerter og brenning til hemorroider. For mye salt kan føre til en bule i venene i anus, øker størrelsen på din tilstand. Det er et must å rense fordøyelsessystemet før behandling av hemorroider, og noen pasienter raskt for en dag før du går på en hovedsakelig frukt og grønnsaker diett. Dette bør ledsages med mye vann. Andre matvarer for å unngå som kan føre til forstoppelse er udad daals, pickles, sur-smake mat og kjøtt.

Endringer i Routine

Her er noen ting som kan hjelpe med hemorroider som du kan gjøre ut av ditt eget hjem. Sjekk din overvekt, siden det kan føre til flere problemer med åreknuter. Unngå tunge løft da dette kan fungere på samme måte som belastende på toalettet. Prøv å bruke ansiktsservietter med en fuktighetskrem som toalettpapir. Unngå også toalettpapir som har parfyme, farger og kjemiske irritanter. Til slutt, ikke sitte på hardt underlag og kjøpe en smultring-formet pute for å lette noe av belastningen.