Digidexo.com

Fysisk vurdering tips

I sykepleierskolen, kan din første runde av reelle fysiske vurderinger være en stressende og skremmende opplevelse. Prøver å holde deg organisert og på sporet - mens balansere en stor liste over viktige oppgaver, og samtidig gjør pasienten føler deg komfortabel - er vanskelig for begynnelsen sykepleier. Mens fysiske vurderinger vil bli lettere over tid, er det et par ting du kan huske på å bidra til å gjøre ditt første sett litt enklere.

Study

Mens hver fysisk vurdering er annerledes, de fleste av dem følger den samme generelle kurs. Du har til å nærme vurderingen i en organisert måte utformet for å løse alle systemene i kroppen. Hvis du bruker et par ekstra timer i uken studere viktige faresignaler og den fysiske vurderingsprosessen, vil du være mer komfortabel når du endelig begynne å jobbe på pasienter. Jo mer kunnskap du bringe til situasjonen, jo mindre belastende det vil bli. Vær klar over hva du bør være ute etter og hva dine instruktører forventer å se.

Gjennomgang

Det er et utvalg av pasientopplysninger tilgjengelig for deg før du går inn i rommet. Pasienten diagrammet bør inneholde viktig informasjon som religion, navn, rase, yrke og alder. Du kan bruke denne informasjonen til å hjelpe til med din vurdering og for å bygge en rapport med pasienten. Du kan også forhindre pasienten frustrasjon ved ikke å tvinge ham til å gjenta svar på spørsmål han har allerede adressert.

Vær vennlig

Mens en taktisk mestring av fysisk vurderingsprosessen vil tjene deg godt i en karriere som sykepleier, må du også bygge din seng måte. Du bør nærme pasienten på en vennlig måte, introdusere deg selv og la henne vite hvilken rolle du spiller i hennes behandling. En pasient med en positiv oppfatning av deg er mer sannsynlig å følge instruksjonene og stole på din dømmekraft. En kort prat er en utmerket forløperen til den fysiske vurderingsprosessen.

Øv på Mechanics

Det er flere fysiske oppgaver som må utføres i løpet av en fysisk vurdering, som å banke kroppen for konsistens, lytter til hulrom for hjerte og lunge kvalitet og trykke på kroppen for å lete etter ømhet eller massene. Disse tiltakene vil bli kjent med tiden, men det kan være en god idé å øve på en venn eller et familiemedlem før du arbeider med en faktisk pasient. Når du øver hjemme, kan du sikre at du utfører trinnene korrekt med mindre press, og din testpersonen kan varsle deg om eventuelle problemer du måtte ha som smertefulle teknikker eller rushing gjennom eksamen.