Digidexo.com

Armour Thyroid Positivt og ulemper

Det er anslått at 1 av 4 kvinner vil oppleve problemer med henne skjoldbruskkjertelen i hennes levetid. (Tallet er mindre for menn, men gapet lukkes.) Thyroid sykdommen kommer i to nivåer: hypothyroid (underactive) og hyperthyroid (overaktiv). Pasienter som er hypothyroid ta et hormon pille å etterligne handlingene deres skjoldbruskkjertelen. Armour Thyroid er et av disse alternativene.

Hva er Armour Thyroid?

Armour Thyroid er et naturlig alternativ for de som krever skjoldbrusk erstatning hormoner. Det gir hormoner for begge nivåer vil du ofte se på dine blodprøveresultater: T4 (levotyroksin) og T3 (L-trijodtyronin).

Pros av Armour Thyroid

Amour Thyroid er et naturlig hormon-replacement stoff som etterligner funksjonene til kroppens skjoldbruskkjertelen og hjelper pasienten komme tilbake til "normal". For mange varierte personlige grunner, noen pasienter rett og slett ikke ønsker å sette syntetiske stoffer inn i kroppen sin. Armour Thyroid er ikke en syntetisk og derfor kan være et alternativ.

Armour Thyroid påvirker både T3 og T4 hormoner, som de andre viktigste rettsmidler ikke.

Armour Thyroid inneholder ikke gluten, mais eller laktose, ingredienser som flere og flere mennesker har problemer med (allergier, fordøyelsesproblemer, etc.) i dagens verden.

Ulemper med Armour Thyroid

Overmedication kan føre til en midlertidig hyperthyroid tilstand. Mens noen hevder å "ønsker" å være hyperthyroid (fordi de er under den falske antakelsen at det betyr ganske enkelt en kan spise og spise mens hans metabolisme løpene for å holde vekten på kroppen hans), de er også i fare for de andre problemene av hypertyreose: racing hjerte, nattesvette, håravfall, utstående øyne, nervøsitet og brystsmerter. En altfor høy dose Armour Thyroid kan enkelt reguleres ned til et mer tålelig nivå bør noen av disse symptomene vises.

Armour Thyroid er ikke det første valget av mange endokrinologer. Det kan være vanskelig å få en resept for dette stoffet. Om legen rett og slett ikke vet om det eller blir brukt til forskrivning et annet middel (mer enn sannsynlig Synthroid), kan det være vanskelig å komme til en avtale med legen din for å starte et kurs for dette stoffet. Utholdenhet, og et godt forhold til legen din, kan hjelpe.

Vegetarianere og dyreaktivister kan ønske å velge et annet alternativ for å erstatte deres thyroid funksjonalitet. Armour Thyroid er laget av svin (gris) skjoldbruskkjertelen. Mens fullt inspisert og godkjent av USDA, kan Armour ikke være alternativet for et dyr aktivist.

Huske på

Husk noen begreper for all skjoldbrusk erstatning medisin. Først bør alle medisiner (enten det er et nytt legemiddel, bytte eller redusere en dose, kommer av et stoff, etc.) skal diskuteres med legen din. Mange har indikasjoner (Armour Thyroid må tas på tom mage) og kan ha interaksjoner med andre vanlige vitaminer og medisiner. Dessuten vet du selv beste. Hvis du føler deg "ikke helt riktig," la legen få vite. Hun vil jobbe med deg for å finjustere medisin for å få deg til å føle mer som deg selv igjen. Mens stoffskiftesykdommer er utbredt, og kan føre til ubehag, det trenger ikke å forstyrre dagliglivet.

En merknad om tilgjengelighet

I august 2009 begynte Armour Thyroid pasienter opplever problemer med å motta sine resepter. Ifølge nettsidene sine, er Armour Thyroid klar over dette problemet, og jobber med en løsning, men det er ikke i stand til umiddelbart å kurere reserve. Noen pasienter blir byttet til NatureThyroid, andre til Synthroid. Vær forsiktig når du bytter til en ny medisin; rådføre deg med lege eller apotek.