Digidexo.com

Hvordan å behandle gingivitt med hjem rettsmidler

Hvordan å behandle gingivitt med hjem rettsmidler


Gingivitt er en infeksjon i tannkjøttet. Symptomer inkluderer blødninger i tannkjøttet under og etter tannpussen og røde, hovne tannkjøtt. Gingivitt oppstår når tennene ikke er skikkelig ivaretatt gjennom oral hygiene. Tannpuss og tanntråd tennene og se en tannlege regelmessig er viktig for å hindre gingivitt. Hvis tennene ikke er riktig børstet og flossed hver dag for å fjerne tynn film av bakterier som kalles plakk, vil gingivitt oppstår, og du kan miste tennene. Foruten god munnhygiene og regelmessige tannlegesjekk-ups, det er ting man kan gjøre hjemme for å behandle og / eller forebygge gingivitt.

Bruksanvisning

Ved hjelp av hjemme rettsmidler for å behandle gingivitt

•  Ta en klype salt og legge den til et glass lunkent vann for å lage en hjemmelaget saltvannsoppløsning. Skyll munnen med denne løsningen en gang om morgenen og en gang om kvelden for å øke blodsirkulasjonen og lette hevelse i tannkjøttet.

Velg enten rapsolje, solsikkeolje, eller sesamolje og kombinere en unse av din valgte olje med 10 dråper eller tea tree olje, 6 dråper myrra olje, 3 dråper sitron olje, og 1 dråpe peppermynteolje. Blande disse oljene sammen godt og massere inn i tannkjøttet etter å pusse tennene. Du kan også bruke denne oljeblandingen som et munnvann etter masserer inn tannkjøttet. Vær forsiktig med å svelge.

Kombiner oljer i trinn to med ditt valg av enten en dråpe myrra olje og 1 dråpe peppermynteolje eller 2 dråper fedd olje og en dråpe timian olje med en kopp kokende vann for å lage en forfriskende munnvann. Denne oljen munnvann vil berolige tannkjøttet og reduserer betennelse i tannkjøttet fra gingivitt.

Gni tannkjøttet med sesam eller kokosolje eller drikke utvannet sitronsaft for å berolige blødninger og viker tannkjøtt forårsaket av gingivitt. Også ved å spise rå epler, pærer og meloner kan du berolige blødninger og viker tannkjøtt forårsaket av gingivitt.

Forbered sterk kamille te eller se etter kamille i tannkrem. Hvis du drikker kamille i te form, drikke en kopp mellom måltidene, eller bruke den som en munnvann. Kamille kan redusere betennelser og bakterier forårsaket av gingivitt.

Alternativ og bruke varme og kalde komprimerer til ansiktet for å redusere betennelse i tannkjøttet forårsaket av gingivitt. Gjør dette flere ganger om dagen for de beste resultatene.

Hint

  • Brush og floss tennene riktig hver dag for å hindre gingivitt i første omgang. Ta deg tid til å pusse tennene i stedet for å pusse i en hast.
  • Tanntråd riktig og nøye, og pass på å få inn mellom tennene og fjerne matrester og plakk som forårsaker gingivitt.
  • Gingivitt starter på tannkjøttet så sørg for å børste tannkjøttet så vel som resten av tennene. Børste også tungen når du pusser tennene.
  • Bruk en elektrisk tannbørste. Studier viser at elektriske tannbørster fjerner 98,2 prosent av plakk mens en vanlig tannbørste fjerner bare 48,6 prosent av plakk.
  • Bruk Vitamin C regelmessig. Vitamin C vil ikke kurere tannkjøttbetennelse, men det kan bidra til å holde tannkjøttet fra blødning.
  • Spis en rå grønnsaker hver dag. Rå grønnsaker er vanskelig, og vil bidra til å holde gingivitt bort ved rengjøring og stimulerende tenner og tannkjøtt.
  • Holde disse kontroll hos tannlegen for å få tennene rengjøres regelmessig.
  • Ikke overse din tannlege advarsler om gingivitt. Hvis du ignorerer advarslene og ikke skikkelig vare på tennene og tannkjøttet ved regelmessig tannpuss og bruk av tanntråd og holde kontroller, kan du miste tennene.