Digidexo.com

Hvordan å bekjempe astma uten medisiner

Hvordan å bekjempe astma uten medisiner


Astma er en tilstand som begrenser luftveiene og gjør det vanskelig å puste. Allergier, stress, angst og mosjon bidra til astmaanfall. Astma medisiner kan være dyrt og ha uønskede bivirkninger. Fighting astma naturligvis er litt mer komplisert, men fordelene er verdt å bruke tid og krefter.

Bruksanvisning

•  Finn ut hva allergi personen med astma har. Unngå allergener for å hindre astma angrep.

Spis mat som lindrer astma symptomer. Laks, tunfisk og makrell er rik med Omega 3 fettsyrer, som reduserer produksjonen av inflammatoriske stoffer, bedre lungefunksjon, og hindrer innsnevring forårsaket av trening. Den magnesium finnes i spinat, mandler, cashewnøtter, gresskarfrø, solsikkefrø, bønner og tofu bidrar til å redusere forekomsten av astma angrep. Frukt og grønnsaker høy i vitamin C og B redusere stress og betennelser. Prostaglandiner som finnes i løk slappe bronkial muskler og åpne luftveiene. Kikerter er en kilde til vitamin B6 som reduserer tungpustethet.

Drikk klorfritt destillert eller renset vann. Studier har funnet at klor irriterer reseptorer i hals og lunger.

Praksis pusteøvelser daglig. Bremse puste og puster gjennom nesen for å bremse og stoppe noen ganger et astmaanfall. Slappe av og puste inn gjennom nesen og ut gjennom munnen for å styrke pustemuskulaturen.

Bruk eteriske oljer. Merian, rose og røkelse hjelp lungene utvide og oppmuntre dyp pusting. Kamille, germium, lavendel, rose og merian redusere luftveisspasmer og hjelpe slappe muskler bronkial. Test oljer for allergener. Oljene kan bli droppet i et varmt bad, som brukes i en luftfukter eller brukes på fotsålene. Lavendel og eukalyptus er best brukt under et astmaanfall fordi de slappe av og åpne luftveiene.

Tips og advarsler

  • Forbli rolig under et astmaanfall. Stress og angst øke intensiteten av angrepet.
  • Naturlige urter og vitaminer kan bli funnet på nettet eller i vitamin butikker.
  • Studier har vist at inntak av 400 mg magnesium daglig reduserer astmasymptomer og lindrer pustemuskulaturen. Høye mengder av natrium- eller magnesiumsalt kan avta i kroppen.
  • Hvis en allergi utvikler seg fra en hvilken som helst av de essensielle oljer, mat eller nøtter, slutte å bruke dem og kontakte lege.