Digidexo.com

Hvordan hjelpe noen med kroniske ryggsmerter

Alvorlighetsgraden av ryggsmerter kan variere fra å være et irritasjonsmoment til å bli en ødeleggende tilstanden. Personer som lider med ryggsmerter hver dag har problemer med å gjennomføre sine liv produktivt, selv med behandling av de mest kvalifiserte medisinske fagfolk. Ofte, deres venner og familie må gi betydelig hjelp. Disse personene er vanligvis ikke medisinsk utdannet, og de befinner seg i posisjon til å ville gi hjelp uten å vite hvordan.

Bruksanvisning

Praktiske Steps

•  Støtte fysisk form. Leger som behandler pasienter med kroniske ryggsmerter vanligvis bestille fysioterapi, øvelser eller et vekttap rutine. Hvis du bistå disse pasientene, kan du trene med pasienten. Hvis oppfølgende fysioterapi øvelser er nødvendig hjemme, kan du delta i. Hvis du bor sammen med noen som lider av kroniske ryggsmerter, sørg for at måltidene inneholder sunne matvarer som fremmer vekttap for pasienten. Deltakelse i disse aktivitetene vil ikke bare oppmuntre personen som lider av ryggsmerter, men vil også gi ansvarlighet for fysisk form konsistens i tillegg.

Gi husholdning hjelp for kroniske-back-smertepasienter ved å omorganisere møbler og andre dagligdagse ting. Finn back-støtte stoler og madrasser. Dersom pasienten ikke kan gå ovenpå, flytte pasientens seng til et rom der trapper ikke er nødvendig. Flytt gjenstander som pasienten trenger på daglig basis til steder der de er tilgjengelige med minst mulig smerte. Ved hjelp av bad og dusj kan være spesielt vanskelig for kronisk-back-smerter lider. Å plassere en nonskid matte, en håndholdt dusjhode, og en stol i dusjen kan være en enorm hjelp for folk med ryggplager.

Emosjonell støtte er like viktig som fysisk form og husholdning hjelp til de som lider av kroniske ryggsmerter. Pasienter som har avtale med ryggsmerter dag etter dag kan føle seg frustrert, ensom eller deprimert. Å lytte til sine følelser er en nyttig start til å gi emosjonell støtte. Gjøre aktiviteter med pasienten som ikke taxing på ryggen er en annen måte å gi emosjonell hjelp. Ordne samvær på pasientens hjem for å løfte humøret. Finne noe som vil ta pasientens tanker over hans smerte vil gi ham den emosjonelle hjelp som han krever.

Tips og advarsler

  • Noen ganger personer med kroniske smerter må ha litt plass til å roe ned og omgruppere. Sørg for å ha respekt for individuelle preferanser i å håndtere smerte.