Digidexo.com

Hva er farene ved Adipex?

Adipex er en reseptbelagte medisiner tilgjengelig for behandling av vekttap. Adipex er vanligvis brukt for overvektige pasienter som lider av andre medisinske tilstander (for eksempel høyt kolesterol og høyt blodtrykk). Adipex er et sentralstimulerende som er tilgjengelig under generisk navn phentermine.

Dosering

Ta Adipex med et fullt glass vann. Det er viktig at Adipex tas når magen er tom. Fordi det er et sentralstimulerende, bør Adipex tas godt før sengetid (senest ettermiddagen). Ikke ta Adipex i kveld, kan det påvirke søvnen din rutine og føre til søvnløshet. Ikke knus eller tygg Adipex, svelge hele pillen, så bryte tabletten kan føre til for mye av stoffet for å legge inn ditt system på en gang. Ta Adipex nøyaktig som anvist av legen din.

Mulig Interaksjon

Det er mulig at Adipex kan være mindre effektive, eller forårsake andre medisinske tilstander å forverres. Det er viktig at du diskuterer din medisinske historie med legen din før du tar Adipex. Ikke ta Adipex hvis du lider av diabetes uten først å fortelle legen din. Insulin behandlinger kan påvirkes av Adipex. Ikke ta Adipex dersom du tar et antidepressivum som Zoloft eller Prozac uten å diskutere det med legen din. Andre depresjon medisiner kan påvirkes av Adipex. Diskutere eventuelle andre behandlinger du er for tiden gjennomgår med legen din.

Moderate Effects

Adipex kan forårsake en rekke bivirkninger som anses mild til moderat. Det er viktig at legen din vet om du opplever bivirkninger som følge av å ta Adipex. Noen bivirkninger forbundet med Adipex er diaré, forstoppelse, munntørrhet, kløende hud, følelse svimmel og hodepine. Adipex kan også føre til en følelse av angst.

Alvorlige effekter

Noen bivirkninger av Adipex er kategorisert som alvorlig, og kan være livstruende. Søk øyeblikkelig hjelp dersom du utvikler en rask eller ujevn hjerterytme, eller føler som om hjertet ditt slår ut av brystet. Noen ganger Adipex kan forårsake hevelse i ansiktet, eller elveblest ledsaget av et kløende utslett. Av og til pasienter opplever brystsmerter, tåkesyn eller følelsen av forvirring. Høyt blodtrykk kan også være en bivirkning av Adipex som krever umiddelbar medisinsk behandling.

Ting du bør unngå

Enkelte andre medisiner (for eksempel Phen-Fin og Redux) som brukes i kombinasjon med Adipex kan forårsake pulmonal hypertensjon (en dødelig lungesykdom). Ikke ta Phen-Fin og Redux, eller andre diett medisiner mens du tar Adipex uten først å snakke med legen din. Adipex kan påvirke din evne til å tenke rasjonelt, og det vil ta en periode med tilpasning før kroppen din er vant til å ha dette stoffet i systemet ditt. Inntil da, er det viktig at du bruker ekstrem forsiktighet når du kjører en motorvogn, bruk av tunge maskiner eller utfører noen komplekse oppgaver mens du er på Adipex. Ikke drikk alkohol mens du tar Adipex.