Digidexo.com

Tilskudd til farmasøytiske selskapene

Tilskudd til farmasøytiske selskapene


Nye medikamentelle behandlinger tillate folk å leve med forholdene som tidligere kunne ha vært ødeleggende eller dødelig. Psykiatere og leger kan foreskrive medisiner for pasienter klaget over en rekke plager fra depresjon til hårtap. Verdensomspennende inntekter på legemidler gått $ 600 000 000 000 i 2006, ifølge Forbes.com, men hvor mye narkotika selskaper må bruke penger for å utvikle sine produkter. I & ldquo; Journal of Health Economics, & rdquo; Joseph Dimasi skriver at de kan bruke så mye som $ 802 millioner å utvikle bare en ny medisin til poenget med FDA-godkjenning. For mange farmasøytiske selskaper, føderale og private tilskudd finansiere forskning og utvikling av legemidler.

Orphan Drug Program

Statlige incentiver er tilgjengelig for bedrifter som utvikler behandlinger for sjeldne sykdommer, ifølge FDA nettside. Office of Orphan Produkter Development (OOPD) gir tilskudd til disse behandlingene gjennom Orphan Produkter Grants Program. Det er også et stipend tilgjengelig spesielt for utvikling av pediatriske behandlinger, Pediatric Device Consortia (PDC) program. Bevilgninger gjennom dette programmet er for behandlinger utviklet for alle barn og ikke bare barn med sjeldne tilstander.

Small Business Innovative Research Program

US Department of Health and Human Services tilbyr Small Business Innovative forskning (SBIR) tilskudd til bedrifter basert i USA. Ifølge National Institutes of Health nettsted, formålet med tilskuddet er å stimulere til små bedrifter, bedrifter eid av kvinner og lavinntekts bedrifter til å delta i forskning og utvikling av nye medisiner. Applikasjoner for dette tilskuddet er tilgjengelige på Grants.gov nettstedet, sammen med andre føderale tilskudd.

Alzheimer & rsquo; s Disease Drug Development Program

The National Institutes of Health tilbyr også dette tilskuddet for utvikling av legemidler for Alzheimers & rsquo; s. Den Grants.nih.gov hjemmeside forklarer at dette tilskuddet & rsquo; s formål er å fremme forskning ment å redusere virkningene av Alzheimer & rsquo; s sykdom og å reparere kognitiv evne og Alzheimer & rsquo; s atferdssymptomer. Det er tilgjengelig for alle private, offentlige, for-profit eller non-profit selskap, og selv til noen grener av byen og statlige myndigheter. Applikasjoner for dette tilskuddet er tilgjengelige på Grants.nih.gov hjemmeside.

Rapid Tilgang til Intervensjons Development

Selv ikke en bevilgning, setter RAID programmet non-profit farmasøytiske selskaper i kontakt med de ressursene de trenger for gratis. Programmet er også åpent for universiteter. Det gir viktige tjenester som bulk utvikling av kjemikalier og molekyler, samt utarbeidelse av analysemodeller, ifølge Northwestern University nettsted. Som med alle NIH-programmer, programmer er tilgjengelig gjennom Grants.gov hjemmeside.