Digidexo.com

Lisens Kreves for en massasje terapeut i staten Maryland

Lisens Kreves for en massasje terapeut i staten Maryland


Massasje informasjon nettsted Massasje dag rapporterer kunsten massasje terapi er en av de eldste former for healing kjent for medisin. Massasjeterapi i sin groveste formen er referert i skriftene til Hippokrates i 4 f.Kr. Massasje terapi i delstaten Maryland er regulert av Maryland Board of Chiropractic og Massage Therapy, og to typer terapeuter er lisensiert av staten.

Massasjeterapi

Massasje terapi bruker en rekke teknikker som er brukt til muskelstruktur og mykt vev for å gi lindring fra en rekke forhold. Ifølge Massasje dag teknikker som brukes i massasje terapi inkluderer trykk, holding, vibrasjon, friksjon og komprimering. Den vanligste området av kroppen som brukes av massasje terapeuter er hendene, men andre områder brukes inkluderer underarmene og føtter.

Typer

Massasjeterapi informasjon nettsted Massasje eksamen forklarer delstaten Maryland lisenser to typer massører, CMTS og RMTs. En sertifisert massasjeterapeut (CMT) må delta i ytterligere 60 timer college kurs enn RMT. Ved å delta på de ekstra college kurs CMT er lov til å praktisere massasje terapi i medisinske institusjoner som sykehjem, klinikker, leger kontorer og sykehus. En registrert massasje terapeut (RMT) er lisensiert til å utføre massasjeterapi i private virksomheter, helse klubber og spas.

Utdanning

Maryland Board of Chiropractic og Massasjeterapi rapporterer alle søkere som søker sertifisering fra styret må fremlegge bevis for en vellykket gjennomføring av en eksamen fra et akkreditert massasje terapi bord, slik som NCBTMB eller NCCAOM. Ved siden av den ferdig eksamen, må søkeren fremlegge bevis for gjennomføring av 500 timer opplæring i massasje terapi fra en skole akkreditert av Maryland Board of Chiropractic og Massage Therapy.

Rettsvitenskap

Maryland Board of Chiropractic og Massasjeterapi forklarer at, for å fullføre registreringsprosessen for å bli en lisensiert massasje terapeut i staten, må en obligatorisk rettslære eksamen bli fullført. Den Massasje eksamen nettsted forklarer rettsvitenskap eksamen er tatt over en periode på 90 minutter og inneholder 55 flervalgsspørsmål. For å bli en registrert massasje terapeut i Maryland, må søkeren oppnå en score på 75 prosent eller mer på det ferdige rettslære eksamen.

Kostnad

Ifølge Maryland Board of Chiropractic og massasje terapi, er lisensen utstedt til en massasjeterapeut gyldig for en periode på to år. Fornyelsen av en massasje terapi lisens i delstaten Maryland har en pris på $ 200 i 2010, med en $ 150 gebyr for utstedelse av lisens for første gang. Rettspraksis eksamen bærer en engangskostnad på 200 dollar.