Digidexo.com

Er Laser Spine Surgery bedre enn tradisjonell åpen kirurgi?

Hvis du trenger ryggoperasjon, du vanligvis har alternativer. Enten laser ryggraden kirurgi er bedre enn tradisjonell åpen rygg kirurgi avhenger av spesifikke problem, type kirurgi nødvendig og dyktighet av kirurg.

Åpen kirurgi

I tradisjonelle åpne tilbake kirurgi, gjør kirurgen vanligvis en 5- til 6-tommers innsnitt i ryggen og deretter bruker tradisjonelle kirurgiske instrumenter for å utføre operasjonen.

Laser Surgery

Laser ryggraden kirurgi er en minimal invasiv kirurgi krever en 1-tommers eller kortere snitt. Kirurgen bruker deretter en laser for å utføre operasjonen.

Fordeler

Fordelene til minimalt invasiv kirurgi, for eksempel laserkirurgi, omfatter en kortere tid som kreves for operasjonen, mindre skade på mykt vev og muskler, mindre blodtap, holde en kortere sykehus, etterfulgt av utvinning raskere og mindre arrdannelse, både internt og på hud.

Resultater

Ifølge Spine Center ved University of Colorado Hospital, minimal invasiv ryggraden kirurgi vanligvis gir deg det samme resultatet som tradisjonelle rygg kirurgi teknikker.

Betraktninger

Bruken av laserkirurgi fortsetter å øke på grunn av de fordeler som er oppført. Men ikke alle forhold kan behandles med laser ryggraden kirurgi, og gyldige meningsforskjeller eksisterer. Enhver operasjon er en stor avgjørelse, så får en annen mening er oppmerksom på.