Digidexo.com

Hvordan avlaste kaldt symptomer uten medisiner

Nesten alle får en kald på enkelte punkt. Det er mange over-the-counter alternativer for å lindre forkjølelsessymptomer, men du foretrekker å begrense bruken av disse. Bekymringer om bivirkninger eller bekostning av slike medisiner kan føre deg til å velge prøvd-og-sann hjem rettsmidler i stedet. Her er noen alternativer.

Bruksanvisning

•  Fukt er en enkel og lett-å-komme med løsningen til ubehagelig kaldt symptomer.

Saltvann dråper i nesen kan avlaste Sinus congestion og damp i et soverom kan bidra til å forhindre det. Bruk en kommersiell luftfukter over natten eller i løpet av dagen etter behov for å lindre symptomer. Fuktighet i luften også har vist seg å redusere overføring av influensa bakterier, og kan bidra til å holde andre husstandsmedlemmer fra å fange sykdommen.

En dråpe eller to av eukalyptus olje på pyjamas, like under haken din, vil avlaste en tett nese og fremme avspenning, slik at du kan få den søvnen som vil hjelpe deg å gjenopprette raskere.

•  Prøv en teskje honning for å lindre en sår hals. En skje honning fungerer så vel som over-the-counter hoste medisin for å undertrykke hoste lenge nok til å hjelpe deg å sove.

Hint

  • Advarsel: Du må aldri gi honning til barn under 12 måneder gammel. Honning har en naturlig spor av botulisme som et lite barns system er ikke sterk nok til å kjempe.