Digidexo.com

Hvordan kjøpe Stivelse Tannpirkere

Hvordan kjøpe Stivelse Tannpirkere


Tannpirkere har eksistert siden steinalderen, da våre forfedre plukket sine tenner med skjerpet pinner, etterlot spor slitt i emaljen. Teknologi har blitt mye bedre på tannhygiene siden da, og tannpirker har kommet en lang vei. Dagens nyeste tannpirkere er laget av vegetabilsk stivelse, noe som kan bidra til å spare både tennene og miljø.

Bruksanvisning

Lær fordelene med stivelse tannpirkere. Disse tannpirkere er så effektive som en hvilken som helst plast eller tre tannpirkere, men er laget av helt fornybare, biologisk nedbrytbare ingredienser. De er også mildere på tennene. De mest vanlige stivelses tannpirkere er laget av maisstivelse, men noen er laget av yam eller søt potet-stivelse.

Kjøp tannpirkere direkte fra EcoPicks, en stor produsent av stivelse tannpirkere. Besøk deres hjemmeside, hvor du kan bestille tannpirkere i trinn på 500. Du kan også kjøpe flavored varianter, men dette er ikke gjennomførbart for personlig bruk fordi minimums bestilling er godt over $ 1000 for flavored stivelse tannpirkere.

Spør tannlegen din om stivelse tannpirkere. Noen tannlegekontor bære dental hygiene forsyninger som du enten kan kjøpe eller ta med hjem som en del av din vanlige behandling.

Shop på lokalt eid, miljøbevisste butikker for å finne stivelse tannpirkere, som skal ligge i dental hygiene midtgangen. De er et relativt nytt produkt, så hvis du ikke ser dem, spør butikksjefen til å begynne å bære stivelse tannpirkere. I enkelte områder, er stivelse tannpirkere kjent som "spiselige tannpirkere." De fleste tannpirkere merket som "spiselig" bryte ned lettere enn vanlige stivelse tannpirkere.

Visit Shanghai, hvor du kan finne stivelse tannpirkere på hyllene i OStore. Denne butikken er Shanghais trailblazer i økologisk mat og miljøbevisste produkter. Sin anbefaling av stivelse tannpirkere betyr at andre butikker rundt Shanghai begynner også å tilby disse tannpirkere.