Digidexo.com

Hvordan lage Blended Aromaterapi Oljer

Hvordan lage Blended Aromaterapi Oljer


Eteriske oljer kan blandes på måter som utfyller sine helbredende egenskaper. Blending aromaterapi oljer krever kunnskap om egenskapene til eteriske oljer, måter å anvende blandinger og en forståelse av carrier oljer. Eteriske oljer er kategorisert i henhold til dufter som utmerker seg i henhold til toppen, midten og base notater. Blending bare krever en balanse mellom de tre notater. Her er fremgangsmåten for å lage blandede aromaterapi oljer.

Bruksanvisning

Velg essensielle oljer som utfyller hverandre, gir den nødvendige balansen av notater. For eksempel, hvis du ønsker en jublende aroma, kan du blande timian (topp note) med kamille (midten note) og jasmin (nederst notat). Bruk eteriske oljer diagrammet gitt i Resources nedenfor.

Hell .39 oz. transportør olje i en glassbolle. Bruke dette som utgangspunkt for å fortynne essensielle oljer. Carrier oljer "bære" essensielle oljer til huden din og forhindre irritasjon forårsaket av ufortynnet essensielle oljer. Eksempler på carrier oljer er grapeseed og søte mandeloljer.

Spe essensielle oljer i bærebase. Bruk en dropper å kontrollere beløpene som trengs.

Mix med en liten pinne (en kaffe pumpe fungerer bra). Unngå kontakt med oljen med huden din til den er helt blandet. Gjør dette med hver eterisk olje som du blander.

Bruk en kopp med en leppe, hell blandingen inn i hetteglasset eller liten blå flaske. Oppbevar resten av ufortynnet olje i brune flasker. Husk at blå flasker er for blandede påfunn og brune flasker er for rene eteriske oljer. Lagres kjølig og mørke steder unna barn.

Tips og advarsler

  • Oljer og rekvisita er tilgjengelig på hele mat kjøpmenn.
  • Samle alt som trengs for å blande før du begynner.
  • For å unngå flekker, unngå blending på tre flater uten et håndkle.
  • Ikke bruk mer enn en kraftig eterisk olje duft.