Digidexo.com

Alternative Cures for en bihulebetennelse

Hovne, betente og irriterte bihuler er tegn på en infeksjon. Bihulebetennelse påvirke nasal og slimete drenering og gjøre nasal pusting vanskelig. Tykt slim kan være til stede, så vel som svelling rundt nese og øyne. Sinus infeksjoner er forårsaket av allergiske reaksjoner, nesepolypper og allergier. Mer enn 32 millioner amerikanere har sinus problemer. En rekke alternative behandlinger kan utføres hjemme for å hjelpe til med bihulebetennelse lettelse.

Steam

Bruk varm damp til å åpne bihulene og hjelpe til med drenering. Ta en varm dusj; varm nok der speilene på badet tåke opp. Kok varmt vann og legg den på et bord; plasserer ansiktet over potten og legg med et håndkle. Dampen vil hjelpe til ubehag og åpne passasjer. Damp bihulene for 15 minutter opp til tre ganger om dagen anbefaler MotherNature.com, et nettsted viet til naturlig rettsmidler.

Komprimerer

Varm komprimerer kan brukes til ansiktet for sinus lettelse; bruke vaskekluter skylt i varmt vann og gjelder til ansikt og sinus områder. Tilsett noen dråper eukalyptusolje for ytterligere lettelse.

Neseskylling

En rekke elementer kan brukes til å skylle ut og rense nesehulene. De lavage metoder fjerne bygget opp slim. De fleste metoder bruke lunkent vann blandet med en klype salt; omrør løsningen godt for å sikre at saltet er oppløst i vannet. En neti pot eller pære sprøyte både sette vann inn i nesekanalen. Bruk en shot glass fylt med saltvann og skylle nese for rask umiddelbar lindring. Prosessen bør ikke være smertefullt, men det kan ta litt praksis.

Elevation

Hev hodet mens du sover. Bruk ekstra puter for støtte; nasal passasjer vil naturlig renne om natten i stedet for å koble opp sinus hulrom. Plasser tre blokker under hodegjerde for ekstra høyde.

Kosttilskudd

Legg tilskudd til daglig inntak. Konsumere ekstra vitamin C og sink for ytterligere lettelse. Begge kosttilskudd kan krympe hovne sinus vev; ta 3000 mg av vitamin C og 30 mg sink, ifølge MotherNature.com.