Digidexo.com

Forskjellige typer Hånd splinter

Det finnes en rekke grunner til at en person kan bruke en hånd split, inkludert skader i håndledd eller hånd. Leger også bruke disse med slagpasienter som mister mobilitet i sine hender. Hver type splint brukes for en annen grunn.

Pediatric Hånd splinter

Pediatric hånd splinter brukes av leger som behandler barn med hånden og håndleddet skader. Disse glir rett over hånden og håndflaten, men holde fingre og tommel gratis. De kommer også i lysere primærfarger for barn.

Wrist Brace

En håndleddet spenne er en type hånd splint som holder håndleddet stasjonært men tillater fingrene å bevege seg. Det er ofte brukt i situasjoner der håndleddet er forstuet eller anstrengt, men pasienten fortsatt trenger mobilitet i fingrene.

Resting Hånd Splint

En hvile hånd splint holder hånden i en hvilestilling, med fingrene frie og håndflaten flat. Dette brukes hos pasienter som lider av hånd kramper som tvinger hendene inn i en knyttneve.

Vektbærende splinter

Vektbærende splinter hjelpe i situasjoner der hånden blir svak og kan ikke bære ting. Det bidrar til å bygge opp muskelmasse og styrke.

Metal Hånd Splint

En metallskinne hånd blir brukt i situasjoner hvor pasienten bryter sin hånd. Den holder den hånd i en stilling og hindrer den fra å bevege seg i det hele tatt.

Thumb Spica Splint

Tommelen Spica splint hindrer tommelen i å bevege seg og presser mot håndflaten. Leger bruker ofte denne type splint med pasienter som lider av en brukket tommel.