Digidexo.com

Hvordan lage din egen All-Natural Mosquito Insektmiddel

Hvordan lage din egen All-Natural Mosquito Insektmiddel


Mygg er mer enn skadedyr, de er også en helsefare, som gjør holde dem borte fra deg og din familie en viktig faktor. Selv når du har fjernet stående vann og avl begrunnelse fra hagen din, kan mygg fortsette å komme fra andre områder. Å ha et effektivt insektmiddel og frastøtende er et must. Enkle såper (som Castilla såpe) har blitt brukt til å drepe insekter gjennom dehydrering i århundrer, mens ingefær rot og citronella eterisk olje har blitt brukt i mange produkter for å frastøte insekter. Kombinere de to produserer en helt naturlig insektmiddel og frastøtende som er trygt for mennesker og dyr likt.

Bruksanvisning

•  Skjær opp to ingefær røtter og legg dem i bunnen av store norgesglass. Koke nok vann til å dekke røttene og hell den opp i glasset over røttene.

Skru toppen på stramt og la blandingen til å sitte over natten. Denne blandingen vil ødelegge, så hvis du ikke bruker alle av den i spray, fryse resten til senere bruk.

•  Sil ut ingefær og kombinere det med 1 liter vann og 2 ss. av Castilla såpe.

Mix i 10 til 15 dråper citronella eterisk olje. Start med 10 og se hvor sterk lukten er. Noen mennesker liker ikke lukten, så hvis det er allerede sterke, la den på 10 dråper.

Overfør blandingen i en sprayflaske for enkel applikasjon.

Tips og advarsler

  • Substitute eukalyptusolje (Citriodora) eller tea tree olje hvis du er følsom for citronella, eller hvis det skal brukes på en gravid kvinne.
  • Kvinner bør ikke bruke citronella olje mens hun var gravid.