Digidexo.com

Slik fjerner Embedded Blackheads

Blackheads er en type akne vulgaris. Åpen comedo er den medisinske betegnelsen på en hudorm. Blackheads er en svært vanlig type hud problem, mest utbredt hos ungdom. Komedoner vises som en kul eller en plugg i huden som er svart eller gul i fargen, vanligvis i en overdimensjonert pore. Embedded hudormer oppstår når døde hudceller, olje og smuss oksidere. Her er noen tips om hvordan du fjerner innebygde hudormer fra huden.

Bruksanvisning

•  Vask ansiktet. Bruk en mild eksfolierende rensemiddel for å rense ansiktet og kvitte seg med overflødig hud og oljer som tetter porene. Påfør alltid eksfolierende produkter forsiktig for å hindre unødig irritasjon av huden i ansiktet. Sørg for å få skrukker på neseborene og hake, og noe annet hudormer ofte vises.

Bruk damp for å åpne porene. Stå med hodet over en vask full av varmt vann i 5 minutter. For ekstra fordel, drapere et håndkle over hodet for å felle den damp i rundt ansiktet. Åpning porene bidrar til å få hudormer enklere ut ved å løsne dem fra porene de tresko. Klapp ansiktet tørt etter damping.

Prøv et profesjonelt verktøy. Et rustfritt stål Komedoner remover er et instrument med en liten sløyfe på den ene enden. Hudleger bruker disse verktøyene til å trekke ut hudormer, og spas bruke dem for Komedoner fjerning når kunder får en ansiktsbehandling. Rengjør verktøyet før og etter hver bruk, slik at ansiktet ikke blir gammel skitt presset på den. For å bruke den, skyver den mot huden og dra den langsomt over området med hudormer. Dette kan irritere huden litt, la det rødt. Imidlertid er Komedoner fjerning verktøyet svært effektive i å bli kvitt hudormer.

Skyll ansiktet. Bruk kaldt vann for å lukke porene etter Komedoner utvinning. Dette bidrar også til å roe huden etter bruk av verktøyet. Unngå å skrubbe eller gni med en vaskeklut hardt, da dette vil føre til ytterligere irritasjon. .

Følg opp med en snerpende og lotion. Pat ansiktet helt tørr, og deretter bruke en bomullsdott å bruke en snerpende over hele ansiktet for å stramme porene helt. Bruk en fuktighetskrem etterpå for å minske sjansen for huden peeling eller flasser. Lotions som Cetaphil er hudlege-anbefalt, slik at de ikke tette porene eller forårsake akne.