Digidexo.com

Barley Tea for urinveisinfeksjoner

Barley Tea for urinveisinfeksjoner


Når trangen til å urinere blitt hyppig og med smertefull, er det en god sjanse for at du står overfor en urinveisinfeksjon. Det kan behandles ganske lett ved hjelp av en rekke metoder fra basis antibiotika for å tranebær og blåbær juice. Men mens du venter på kur for å gjøre jobben sin, vil du også ha litt symptomatisk lettelse. Bygg team kan gi det.

Innsnevringer og spasmer

Et aspekt av UVI som gjør dem så ubehagelig er den interne hevelse som constricts blæren og utgang til urinrøret. Og selvfølgelig, noen hovne, ulykkelig blære spasmer, også - som legger til falsk følelse av at det haster å urinere.

Mange naturmedisinere og naturopaths anbefaler et bygg te som et vanndrivende. Det hjelper re-etablere skikkelig urin flyt og kan også redusere smerte og ubehagelige lukter.

Hvordan lage Barley Tea

Start med tørre perlebyggkorn som kan finnes på et bondens marked eller naturlig mat butikk. Kok opp en håndfull av byggkorn i en middels stor gryte til blandingen er en uklar, nesten hvit væske. Når du er ferdig, sil væsken gjennom en cheesecloth eller fin sil for å fjerne de store sediment.

Væsken er best forbrukes varme, selv om noen rapport som romtemperatur og selv kaldt bygg vann er effektiv. Dette er en svært vanlig drink i mange deler av Asia, inkludert Japan, Kina, Malaysia og Singapore.

Japanese Mugicha

Et annet alternativ er å gå til en te butikk eller se på nettet for japansk bygg te, også kjent som Mugicha og brygge i henhold til instruksjonene. Ofte er dette te kommer i teposer samt i løs form. Mugicha innebærer vanligvis stekt bygg og en dypere, sterkere smak som kan eller ikke kan være så hyggelig som unroasted bygg.

I tillegg til en tradisjonell varm, ulmet brygge, kan Mugicha også være kaldt brygget. Droppe en eller flere teposer i en mugge med kaldt vann og la det sitte til det ble mørkt. Det skaper fremdeles en te, selv om det ofte er lysere i farge og smak.