Digidexo.com

Holistisk behandling for prostatakreft

Holistiske behandlinger for prostata kreft dekker et bredt spekter av alternativer å ødelegge kreftceller og helbrede hele kroppen. Bruken av meditative praksis, lyd, bilder, urter og massasje ansatt sammen tilbyr en større sjanse for helbredelse enn alene. Selv om flertallet av alternative behandlinger kan arbeide alene, bør lindrende stresset av diagnosen vurderes.

Herbal

Herbal behandlinger for prostata kreft inkludere reduksjon av testosteron, som forsyner prostatakreftceller. De mest brukte urter er funnet i et produkt som kalles PC SPES, som inneholder krysantemum, så Palmetto, lakris og andre urter som fremmer celledød.

Naturmedisin

Naturopatisk behandling av prostata cancer inkluderer bruk av urter. Men utøvere lære behovet for en balanse i sinnet, kropp og ånd. Holistisk behandling omfatter undervisning stressmestring, humor terapi, meditasjon, riktig ernæring og støtte gjennom grupper.

Tradisjonell kinesisk medisin

Tradisjonell kinesisk medisin behandling for prostatakreft kommer i flere former; kombinasjoner er opprettet for å behandle ikke bare prostata, men oppmuntre til en balanse system. The Golden Flower formelen inneholder så Palmetto. Se Resources for andre ingredienser.

Ayurveda

Behandling av prostatakreft med Ayurveda rettsmidler er en annen måte å fremme et sunt system, ikke bare drepe kreftcellene. Noen foreslåtte urter omfatter Punarnava, Gokshura og shilajit. Ayurveda behandlinger inkluderer andre urter som støtter generelle trivsel og immunsystemet.

Homeopati

Homeopati behandlinger avhenger av de symptomene som følger med prostatakreft. Noen valg er Crotalus, Conium, Sepia, Kali Bhich, Silcea og salpetersyre, for å nevne noen få. Se Ressurser for mer informasjon.

Forholdsregler

Sjekk for allergiske reaksjoner ved bruk av naturmidler; hvis noen synes, slutte å bruke urten. Arbeid med en naturopathic eller helhetlig utøveren for best resultat.