Digidexo.com

Herbal Cures for Back Pain

Herbal Cures for Back Pain


Utnytte urter for smertelindring kan lindre kroniske ryggsmerter. Kroniske ryggsmerter kan manifestere seg gjennom søvnløshet, rygg spasmer, depresjon og muskelspenninger. Mange over-the-counter narkotika kan avlaste en eller to av disse plager, men kombinerer visse urter kan behandle og lindre disse symptomene i mindre doser.

Herbal Packs

Urtete og ekstrakter forbedrer blodsirkulasjonen og lindre ryggsmerter. Brygge og bratt kamille te eller ta som et supplement daglig. Ta ananas ekstrakt som en anti-inflammatorisk inntil smertene letter, 2 til 3 gram per dag. Ta vendelrot, St. Johns Wort og Jamaica dogwood for de samme resultatene. Brew kjerringrokk te å vokse bindevev, regulere tarmer og lindre smerter i korsryggen. Drikk ryllik juice for å bygge ryggmuskler. Lag en svart eller hvit sennepsfrø komprimere som en komprimere for varme terapi; bruker ikke lenger enn ti minutter. Gni tilbake med lobelia og krampe bark salve for å lindre leddgikt ryggsmerter.

Peppers

Cayenne Peppers inneholder capsaicin, et svært potent naturlig smertestillende. Capsaicin endrer hvordan kroppen gjenkjenner smerte, utløser smertestillende endorfiner. Påfør capsaicin flere måter. Kjøp en over-the-counter krem ​​som inneholder capsaicin og bruke den til berørte områdene. Lag din egen; mos en rød pepper, og legger det til body lotion til den blir rosa, gjelder berørte området. Legg en unse av cayenne pepper til én liter teknisk sprit. La sitte tre uker før du søker, rister ofte.

Krampe Bark og Black Haw

Ta så en ekstrakt å behandle alvorlige rygg spams og lindre smerte. Bland så like deler. Ta mellom 1 til 3 drop hver tredje time i tre dager.

Peppermynte

Bruk menthol-baserte gnir, soaks, te og salver for å lette muskelspenningene. Kjøpe peppermynteolje og gni inn i ryggen. Brew peppermynte eller mynte basert te og drikke eller bruke som en varme komprimere.

Ingefær

Ta som en anti-inflammatorisk og smertestillende. Ta en stor (4-5 inches) ingefær og skjær i tynne skiver. Ta med ingefær skiver til en byll i én liter vann, og la det småkoke i tretti minutter. La sitte i tretti minutter. Strain og drikke opp til en kopp om dagen.

Epsom Baths

Suge med Epsom salt i et varmt bad for å bedre blodsirkulasjonen, redusere leddgikt hevelse og slappe av stramme muskler. Fyll et badekar med veldig varmt vann, så varmt som håndterbare. Hell to kopper Epsom salt i ryggen og suge i tretti minutter, noe som gjør at vannet holder seg veldig varmt.