Digidexo.com

Hjem rette for Nit fjerning

Hjem rette for Nit fjerning


Hodelusen er en liten, vingeløse, uvel parasittisk insekt som gjør sitt hjem blant menneskelige hår. Disse skadedyr reprodusere og legge sine små egg, eller luseegg, på individuelle hår. Dietten av hodelus består av ørsmå mengder av blod som de trekker fra hodebunnen til en human vert. Lus er vanlig, særlig blant barn som deler de smittsomme små scourges med hverandre på skolen og barnehagen. Du kan imidlertid slå tilbake, og denne prøvd-og-sann hjem rette er ekstremt effektiv.

Hodelus Infestation

Voksen hodelus er omtrent på størrelse med et sesamfrø, men ikke for liten til å observere pilende rundt å spille Gjemsel blant hår. De kan være grå, brun eller blasse i fargen, og modnes raskt etter at de klekkes, innen en uke eller to. Lus krever en diett av humant blod og mate flere ganger om dagen. Men de kan leve i opptil to dager fri i hodebunnen. Kløen kan ikke komme umiddelbart etter den første invasjonen av lus. Det kan ta flere uker for biter å bli merkbar for barnet ditt før han eller hun begynner å klø. Dine barn kan gi deg et tidlig tips, men klaget over at det føles som om det er noe som kravlet rundt på hodet.

Hodelus kan ikke hoppe eller fly, men de har spesialtilpassede klør for kravlet rundt og klamrer seg fast til håret sjakter. De spres hovedsakelig ved direkte head-to-head kontakt, men kan også sendes rundt ved å dele befengt sengetøy, klær, hatter, kammer og børster. Den gode nyheten er at du ikke kan bytte hodelus og tilbake med kjæledyrene.

Selv om hodelus er ikke farlig og de ikke spre noen sykdommer, de er en smerte. Deres biter vil føre til at barnets hodebunnen å bli kløende, og barnet vil klø og grave ustanselig. Dette kan føre til alvorlig irritasjon, inflammasjon og med føre til en infeksjon.

Noen barn er mer følsomme for lus biter enn andre. En infeksjon er indikert ved tilstedeværelsen av en øm røde nupper og utslett i hodebunnen, samt oser og skorpedannelse, kanskje ledsaget av lymfekjertel hevelse. Dersom smitten blir dette alvorlig, trenger barnet å se en lege.

Hjem rette for Nit fjerning

Lus er bane av mange husholdninger, særlig de med barn. Men de er håndterbare, fordi du kan bruke medisinert over-the-counter sjampo som er svært effektivt for å drepe lus når de brukes riktig. De fleste av disse preparatene foreskrive en oppfølgingsbehandling i sju til ti dager å drepe nylig klekke nits. Dette er fordi det er ingen kjent kjemikalie som vil drepe eggene av hodelus.

Ikke bruk krem ​​skyll, balsam, sjampo eller annet hårpleie produkt på håret og hodebunnen før du bruker medisinert lus sjampo. Disse elementene vil redusere eller oppheve virkningen av lus behandling.

Etter sjamponering som anvist, må du møysommelig fjerne så mange av de nits som gjenstår som du kan for å redusere antallet som snart vil bli klekking. Og dette må gjøres for hånd. Nits ikke bare overleve kjemikalier, men holder hardnakket på hårene. De er veldig klissete og godt utviklet for oppgaven.

Bruk en fin-tann kam, slik som den som vanligvis følger med lus sjampo, å fjerne nits fra barnets vått hår hver tre-fire dager i to uker etter at du har sett den siste levende lus. Det er best å fukte håret og bruke balsam på det før gre. Wetting vil midlertidig immobilisere lus, og balsam vil gjøre det lettere å trenge inn i håret med kammen. Mellomrommene mellom tennene på kammen er liten nok til å ulempe nits mellom dem og dra dem ut av håret sjakter.

Ikke bekymre deg for mye om dyre eller forseggjort arbeid med å drepe nits som du fjerner, fordi de ikke vil leve lenge ut av hodebunnen. Bare hell litt rubbing alkohol i en kopp og dumpe dem i alkohol som du fjerner dem fra håret. Deretter helle dem ned i toalettet når du er gjennom.

Bruk aldri en hårtørker på barnets hår etter lus behandlinger, som kan være brannfarlige. Ikke vask håret for to dager etter behandlingen. Bruk en spesifikk behandling produkt bare tre ganger på samme person. Hvis det ikke ser ut til å virke, bytte til en annen. Bruk aldri mer enn et enkelt produkt hodelus produktet til enhver tid.

Det er de som forsvarer smøre hodebunnen sjenerøst med majones, olivenolje eller vaselin behandlinger, hevder at de kvele eller drepe lus og luseegg. Men disse har ikke vist seg å være effektive.

The Aftermath

Du må behandle dine omgivelser mens behandling dine barn for å unngå så mye re-angrep som mulig. Lus og luseegg er nå spredt over hele hjemmet ditt, bare spent på å hoppe tilbake på en menneskelig blod måltid.

Vask alle klær som er nylig blitt slitt av alle infested, samt alle husholdning sengetøy. Vask alt i varmt vann, minst 130 grader F. Deretter maskin tørke dem på hotteste syklus i minst 30 minutter. Alle elementer som ikke er vaskbar trenger å renses. Advise rengjøringsmidler av lus slik at de kan ta de riktige forholdsreglene på sin ende.

Suge hver hårpleie element i huset i lus shampoo for en time. Dette inkluderer kammer, børster, pannebånd, hår bånd, hår støt og barrettes. Hvis du ikke ønsker å bry soaking dem, kast dem. Umiddelbart sikre søppelsekk lukket og få det ut av huset.

Siden lus kan enkelt deles mellom alle medlemmer av husstanden, alle bør følge de samme medisinert shampoo behandlinger foreskrevet for den nødstilte. Sjekk nøye alles hår og hodebunn daglig for tegn på lus eller luseegg i denne perioden.

Be barna om ikke å dele personlige ting med noen, inkludert deres klær, håndklær og idrett hodeplagg. Snakk med dem om å unngå head-to-head kontakt med andre barn. Forsikre barna om at de har gjort noe galt. Hodelus er ikke en indikator på dårlig hygiene eller mangel på renslighet. Disse feilene kan bli kjøpt opp av noen som helst, uansett hvem du er, eller hvor mye eller hvor lite du bade eller vaske håret.