Digidexo.com

Hvordan bruke Mustard å kurere kronisk hoste

Hvordan bruke Mustard å kurere kronisk hoste


Kronisk hoste generelt indikerer en alvorlig luftveisproblem. Men hvis du og legen din har jobbet sammen, og kan ikke finne kilden til problemet, kan det være et problem forårsaket av miljøet snarere enn et helseproblem. Mens dette kan være en kilde til trøst, hvis du fryktet det verste, kan denne situasjonen bli vanskeligere å behandle siden problemet ikke nødvendigvis er lett utbedret med medisiner. Naturlig rettsmidler er en god måte å behandle denne typen sykdom, slik at du ikke over-medisinere deg selv og føre til at luftveiene ytterligere skade. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du bruker sennep å kurere kronisk hoste.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Mustard å kurere kronisk hoste

Bland mel, eggehvite og sennep sammen i den lille skål. Bruk en skje eller gaffel til å blande ingrediensene til de danner en gulaktig lim.

Coat øvre del av brystet området grundig med Vaseline.The lim vil generere varme som det sitter, slik at vaselin vil hindre brenning og hudirritasjon.

Brett lime opp inne i lommetørkle. Det vil gjøre en squishy grøtomslag for brystet.

Fest grøtomslag til brystet ved hjelp av den atletiske wrap. Ikke pakk deg for hardt eller sennep blandingen vil sive ut.

Dress warmly.Even hvis været er varmt, sette på lange søvn bukser og en langermet skjorte.

Hvil i omtrent en time. Når du kommer opp, bør hosten være borte. Hvis du på noe punkt brystet begynner å føle ubehagelig varme, tilsett mer vaselin og deretter erstatte grøtomslag.