Digidexo.com

Hvordan finne Hospice Care for Ovarian kreftpasienter

Hvordan finne Hospice Care for Ovarian kreftpasienter


Et program som er laget spesielt for å lette livet til dødssyke pasienter, er hospice vanligvis tilgjengelig for kreftpasienter som har blitt diagnostisert med færre enn seks måneder igjen å leve. For kvinner som lider av kreft i eggstokkene, er det primære målet for hospice omsorg for å gjøre pasienter komfortable og lette smerter i et avslappet miljø. Eggstokkreft er en ondartet vekst på eller i ett eller begge av eggstokkene.

Bruksanvisning

Kjenn Tjenester som Hospice Care Gir for Ovarian kreftpasienter

•  Vit at omsorg er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken om nødvendig.

innse at du kan få tilgang til hospice omsorg i ditt eget hjem, på sykehus eller i en spesiell hospice omsorgssenter.

Innse at en av hovedoppgavene for hospice er å gi smertelindring.

Vær oppmerksom på at mange helseforsikring politikk samt Medicare betale for hospice omsorg som en del av kostnadene for behandling av kreftpasienter.

Lær om Tjenester Hospice Care Gir familier på eggstokkreft Pasienter

Vær oppmerksom på at en del av hospice omsorg er utformet for å gi familiene til eggstokkreft pasienter omsorg og støtte, blant annet sorgarbeid ved behov.

Bruk hospice omsorg for å holde familiemedlemmer informert om hvordan tilstanden din utvikler seg.

Åpne hospice omsorg anlegget for å komme seg ut av huset, eller la din familie og kjære en mulighet til å ha en pause fra å gi omsorg.

Finn Hospice Care for Ovarian kreftpasienter

Besøk American Cancer Society webområde for å finne ut mer informasjon om hospice omsorg (se Ressurser nedenfor).

9. Sjekk ut Hospice Education Institute webområde for å få tilgang til en database med hospice omsorg i ditt område (se Ressurser nedenfor).

Be medlemmer av helseteam, for eksempel dine leger eller en sosialarbeider, for anbefalinger av hospice omsorg.

Tips og advarsler

  • Husk at pasienter har rett til å bestemme omfanget av deres smerte. Denne retten omfatter hospice omsorg i hjemmet, så vel som i et sykehus.
  • Husk at viljen til å søke hospice omsorg er laget av pasienten og hennes lege. Vær proaktiv i å spørre legen din når han eller hun føler at det er på tide.
  • Erkjennelsen av at det er tid til å forfølge hospice omsorg er en svært vanskelig realisering, og emosjonell støtte bør være tilgjengelig for deg og din familie.
  • Du kan ikke være i stand til å forfølge kreft behandlinger og bruke hospice systemet på samme tid. Noen ganger, forsikring leverandører er villige til å finansiere behandlinger eller hospice, men ikke begge kurs av handlingen på en gang.