Digidexo.com

Hvordan behandle Bells parese Med acupunture

Hvordan behandle Bells parese Med acupunture


Bells Parese er en tilstand som oppstår som følge av lammelse av hjernenerve, eller ansikts nerve. Det er ingen kjent årsak for Bells parese, og de som lider av det vanligvis opplever en plutselig innsettende tilstanden. Vanligvis oppstår lammelse i løpet av én dag, og det er den vanligste formen for ansiktslammelse. Bells Palsy er karakterisert ved hengende på den ene siden av ansiktet, og fordi det ikke er noen kjent årsak, er det ingen helbredelse. Det er imidlertid mulig å behandle, og en fremgangsmåte for behandling er akupunktur.

Bruksanvisning

Se din lege slik at han kan diagnostisere tilstanden din. Mange andre sykdommer, som for eksempel hjerneslag, kan ta på seg de samme symptomene på Bells parese, så det er viktig at du får riktig diagnose.

Snakk med legen din om dine behandlingstilbud. Spør ham om akupunktur. Denne formen for behandling bruker naturlige trykkpunkter på kroppen som vil hjelpe lindre hevelse og betennelse og redusere smerte. Legen din kan anbefale noen til deg som er dyktig i denne form for behandling.

Planlegg din første avtale for behandling. Akupunktøren vil fortelle deg hva du kan forvente og hvor lenge de behandlingene vil vare. Han kan svare på eventuelle spørsmål du måtte ha angående behandlingen.

Hold planlagte avtaler. Under hver økt, vil din akupunktør setter nåler i spesifikke punkter på kroppen din som er relevante for å lindre symptomene på Bells parese. Noen av de viktigste punktene vil være i magen, pannen og hånden. Slapp av i løpet av hver økt og la behandlingen til å fungere. Du kan oppleve en grad av svetting under behandling dette er normalt. Avtaler vil normalt være to ganger i uken, og det vil ta ca en uke før du begynner å føle noen resultater.

Følg kosttilskudd endringer som spesialisten gir deg. Du bør drikke mer vann og unngå sukker. Du bør også unngå alkohol under behandlinger som dette kan øke irritasjonen. Fortell din lege hvis du har noen diettbehov på grunn av allergi, eller hvis du har andre mat sensitiviteter.

6. Ta alle medisiner som anbefalt av legen din. Selv om du begynner å føle deg bedre, bør du fortsette å ta medisinen din før legen din forteller deg at du kan slutte å ta dem.

Snakk med din akupunktør og lege og holde dem informert om hvordan du føler. De kan hjelpe deg å opprettholde din helse mens du er under behandling. Du kan oppleve en redusert følelse av smak og tretthet. Legen din må noen andre symptomer kan forekomme.