Digidexo.com

Årsaker til Lateral Leg Pain

Forholdene i ryggen og beina er viktige årsaker til lateral leg smerte. Idrettsutøvere - særlig løpere og turgåere - har problemer med side leg smerter som følge av deres iherdige trening regimer som plasserer press på underkroppen. Imidlertid lavere ryggproblemer også forårsake utstrålende smerte i den laterale delen av bena.

Shin splinter

Shin splint forårsake lateral leg smerter i leggen. Denne tilstanden er vanlig hos idrettsutøvere, og det skjer på grunn av overworking beinmuskulaturen. Ising og hvile er de første behandlingslinjer brukes til å korrigere denne tilstanden.

Isjias

The American Academy of ortopediske kirurger sier at Isjias er en betingelse for korsryggen. Imidlertid kan det også føre stikkende, smerter i utstrålende langs den laterale aspekt av benet.

Lumbar Spine Stenose

American Family Physicians sier at lumbalcolumna stenose, vanlig hos middelaldrende og eldre mennesker, oppstår på grunn av degenerative sykdommer og årsaker lateral leg smerte. Denne tilstanden kan føre til tap av selvstendighet. Folk gjennomgå kirurgisk dekompresjon og fysioterapi for å lindre smerte.

Stress frakturer

Stress frakturer sender signaler til kroppen om at de er overarbeidet. The American Academy of ortopediske kirurger sier at de forårsaker lateral leg smerte på grunn av ørsmå sprekker utviklings i bein. Uten hvile og behandling, disse skadene føre til alvorlige pauser.

Muskel Stammer

Belaste musklene i lårene og leggene fører lateral leg smerte, vanligvis som et resultat av over trening hos idrettsutøvere. Denne smerten oppstår på grunn av skade på bløtvev og muskelfibre i beina.