Digidexo.com

Degenerative Disc Disease Cures

Degenerative Disc Disease er en misvisende benevnelse som tilstanden er faktisk ikke en sykdom. Nomenklaturen som har vært forbundet med den naturlige aldringsprosess. Siden det ikke er en sykdom, er det teknisk sett ikke noen botemidler. Men det er skritt som kan tas for å unngå forverring av prosessen.

Sunn plater

Skivene i ryggen, se putene mellom ryggvirvlene som absorberer støt i ryggsøylen. Disse platene er bygget opp på omtrent to tredjedeler av vann i ungdommen. De er hvit i fargen, og fungere som en vassen pute for å hindre tilbake traumer. Som mennesker alder, prosentandelen av vann synker etter hvert som platene sakte dehydrerer.

Degenerative Disc Disease Pain

Tapet av vann i plater av baksiden kan være asymptomatiske eller kan frem symptomer. Flere dehydrerte plater har ingen symptomer i det hele tatt. Imidlertid er det vanligste symptom ryggsmerter. Vanligvis er DDD ikke nødvendigvis er hovedårsaken til ryggsmerter, men fungerer i forbindelse med andre utgaver som skaper betydelig ubehag. DDD er også kjent som Black Disc Disease, fordi som platene tørke, vender de seg fra hvitt til svart.

Betraktninger

Dehydrering av skivene i ryggen er et faktum av livet i samsvar med aldring. Det er ingen måte å rehydrere plater og mengden av vanntapet kan knyttes til genetikk, skader og miljøfaktorer. Genetikk er ikke en kamp som kan vinnes i dette tilfellet. Skader kan unngås, men er vanligvis utenfor vår kontroll. Som for miljøfaktorer, det er en sammenheng mellom røyking og plate dehydrering som kjemikalier i sigaretter, redusere blodstrømmen til skivene, forårsaker dehydrering. Så alvorlig som navnet Degenerative Disc Disease høres ut, er det ikke ulikt grånende hår, rynker eller noen annen aldersrelatert tilstand.